Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vystřelili jsme 17 ran na veliký papírový terč. A z toho bylo v průměru tak 5-6 zásahů malých bodovaných zón. Ale když má v papíře 25 děr, tak zásahů už je třeba 10 nebo víc... Může se to samozřejmě stát, že někdo střelí omylem do cizího terče. A pak se dá těžko určit, jestli ty dobré zásahy jsou tvoje, nebo je tam střelil někdo cizí. Občas se to stane. Ale taky se může stát, že máš tým několika lidí a ti prostě jednomu nebo dvěma z nich střelí párkrát do terče, aby měl šanci na dobré umístění...

Je to samozřejmě jen shoda okolností, když jsi po taktice čtvrtý a na papíře uděláš takový výsledek, že nakonec skončíš druhý. Prostě byl dobrej, měl 12 zásahů, zatímco jeho kamarádi na prvním a třetím místě jenom po čtyřech... Skoro tak dobře už nastřílel jenom jiný jejich kamarád na sedmém místě (poté co řešili protesty). První den byl o sedm za mnou, nakonec skončil o dvě místa přede mnou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslim, že z hlediska píár, kdyby napsali, že maj plný sklady a nikdo to nechce, že by to byla správná prodejní strategie, takže tyhle vyprodaný sklady mě nechávaj chladným, ale jestli bych měl někoho prověřenýho co by jí pochválil, tak proč ne.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj kamarád si ho taky koupil, takže jsem si ho prohlédl a odzkoušel dost. Za mne hodně dobrá pistole, po delší době něco nového, nebál bych se říct revolučního. 

Jestli se cena normální produkce dostane po 60, tak do něj taky půjdu.

Jediné, co bych bral jako nevýhodu, že z toho nepůjdou střílet bezplášťové střely. Teda půjdou, ale pistoli to neudělá dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom jsem to tak prolítnul, ale spíš mi vadí, že to podle všeho zkracuje platnost všech skupin ZP (nově všech dvou tedy) na z 10 na 5 let. :-( Ale nechci být úplně pesimista - kurzy a elektronická podání přes CRZ se mi na první pohled zdají dobré.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...