Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Problem je v tom, ze je nerozum kupovat novy model. Viz Glock 5.gen, kdy nesedel predek ramu z oblemu zaveru a pak zrusili i vybrani pro vytrhnuti zasobniku, ale to nebyl funkcni problem.

Pak treba sig s p320, ktera strilela pri dopadu, p365 omlacovala hlaven, nedovirala zaver a lamal se udernik...

Cz p10c a vyjizdeci celo zaveru, pruzina zachytu zaveru, neposedne cepy, na zacatku doraz spouste o tlacitko zasobniku, 2 verze vyrezu na zasobnik...

Myslim si, ze u kazde fabriky se da najit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

To mi povidej, mne staci co tam obcas vidim a to nejsem instruktor a lidi moc nesleduji, vetsinou mam jedno oko zakryty a na druhem mam iris clonu.

Nasteknuty kver, (naboj v komore) a v ramci autentickeho pozovani namirit na mobil aby slo videt do hlavne, pak si da ukazovacek na spoust, no uz jen vystrelit skrz mobil,  to by jsi ji asi musel prebalovat.

😃

No, delam si z toho srandu, ale verim ze moc k tomu neschazelo!!!

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Míša je zvíře 😃 Střílí se mnou už pár let a můžu říct, že se s ní člověk nenudí... Jednou mne z ní ale klepne...

Jinak je to samozřejmě provokatérka... Někdo pracuje seriózně (jako třeba já) a někdo to holt dělá jinak. I když jsme takový dost protipóly, tak se máme rádi a rádi se vidíme. Některý lidi v oboru osobně moc nemusím, ale zrovna Míšu teda jo. I když je to s ní někdy opravdu psychicky náročný... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V minulosti se v této sekci řešil i teleskopický obušek, tak bych se rád optal na doporučení, protože jsem včera měl nepříjemnou zkušenost s jedním dementem, naštěstí to skončilo jeho řvaním a pokusem o rozbití bočního skla na autě. Něco jsem načetl a nakoukal, zatím mi to vychází na 18" kalený obušek. další rady doporučení? dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...