Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Duke650 napsal:

Jak to vůbec u nás funguje s tou jejich unconditional unlimited lifetime warranty? Už to někdo uplatňoval?

Jo, reklamace řešíme. Nicméně pro Evropu tam nějaký ty "conditions" už jsou... Kvůli různým vychcánkům. Také dříve neposuzovali oprávněnost, dnes už ano. Většinou to uznají už po mailové komunikaci, někdy ale až po prohlídce v servisním centru. Zatím neuznali jen jednu reklamaci, což jsem i čekal a zákazníkovi od začátku říkal (ani jsem to nechtěl posílat, ale co člověk nadělá, když si chlapík stál na svém).

Ty levný kolimátory bohužel občas odejdou. Ale je to většinou kvůli špatný montáži... Normálně dostaneš novej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam na G26 gumu na G17 variantu PRO (neco mezi gumou a smirkem). Ta guma je prijemna do ruky a min to klouze v holy ruce, PRO je drsnejsi vic "lepi", ale po 8hodinovem kurzu uz jsem dlan citil a ve vnitrnim na holy telo to nechces. Ja jsem spokojenej, u obou je uchop jistejsi, ale to je subjektivní. Na fotce je guma.

20211112_064619.jpg

Upraveno uživatelem cema
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, 

už nějaký ten pátek mám Glock 43x rail MOS, který prošel lehkým tuningem.

Spoušť, výpusť zásobníku i kolimátor jsem měnil sám. Spoušť výměna na pohodu. U výpustě zásobníku jsem hodně nadával. S kolimátorem už to bylo trošku těžší, ale s trochou trpělivosti a příslovím  " dvakrát měř, jednou řez " to nakonec šlo. 

Kdyby se někdo chtěl podívat na pár osobních neskriptovaných postřehů, dozvědět se něco o možném příslušenství a EDC vybavení, tak lze zde:

 

Foto závěru s odbroušenými sloupky. 

20211026_202353.jpg

Upraveno uživatelem deewy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě to jde. Záleží jakou máš na malorážce rybinu, aby se dal kolimátor přimontovat. Tenhle by asi na ZKM pasoval: https://www.expertnadalekohledy.cz/cz/jeager-kolimator-1x30-s-cervenym-bodem#code_88200047 a určitě jsou k dostání i jiné.

Ale na dlouhou malorážku by možná bylo lepší dát nějaký levnější puškohled. S kolimátorem to jde tak na 25m, s puškohledem se dají na 50m lámat špejle.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Sezóna je u konce. Na střelnici kláda jak v morně, tak je čas to všechno vypucovat a zazimovat. Naštěstí jsem tenhle víkend slaměný vdovec, takže na to mám klid a jsem ušetřen uštěpačných poznámek o zničeném ubrusu, zakydané podlaze a naolejovaném psovi. Dneska krátký a zítra, když se mi bude chtít, tak dlouhý.

ggg.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, Savage 6,5 creedmoore. Rozmluvil mi .308 win

E: tohle opletení znám a nelíbí se mi. Minulý víko na střelnici jsem ale viděl opletení propracovanější, složitější vzor. Nezeptal jsem se, moje chyba.

E2: MDT není oryx, ale přímo pro Savage Axis. Takže šasí na míru týhle pušce.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...