Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ak nemam zbrojny preukaz, mozem ist na strelnicu, pozicat si zbran a zastrielat si ? Dakujem za odpovede

 

Ano mozes, na vacsine strelnic takuto sluzbu ponukaju.... nie je to ovsem ich povinnost. Staci obciansky. A priprav si tak 50? je v tom prenajom stavu, terce, bryle, sluchatka, prenajom zbrane municia a instruktor. Moze to byt viac alebo menej hlavne podla toho kolko a akej municie vystrielas. Ak chces usetrit chod do klasickej 9mm luger. Usetrit sa este trochu da, ak pojdete viaceri potom na dobrych strelniciach platis instruktora "iba za jedneho".
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

urcite ten ze 40SW budu drahsie a ostatne rozdiely ako zaciatocnik podla mna asi neocenis :)

 

inak napr wiki:

Náboj .40 S&W je výkonnejší ako 9mm Luger pri zachovaní presnosti a výkonnejší ako niektoré laborácia náboja .45 ACP. Jeho úsťová energia závisí na konkrétnej laborácii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bejt tam Tada, šlo se na samopaly... Minimálně... :suicide_anim:

 

 

Ehm, Harry, Ty jsi byl ten, kterej brečel, jak to tu Tada zasírá, jak je v řiti jediné vlákno o zbraních a kdesi cosi. Tak uber, buď tak laskav. Nějak jsem si nevšiml, že by tady Tada nějak prudil, to teď spíše děláš Ty. To je to, o čem jsem mluvil....ať Tada napíše cokoliv, vždy se najde někdo, kdo si musí rejpnout.....takže za mne, příště piš jinému modovi, já po tomhle Tvém příspěvku na Tvé "nářky" nehodlám reagovat. Docela jsi mne tím příspěvkem n....l.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny co se tu zabívají tímto koníčkem nebo jak to nazvat.Potřebuji poradit nebo spíš pomoct.Tchán vlastní opakovací kulovnici,hodím sem popis který jsem obdržel,:zn. Steyr,model 495,ráže 8mm,Manlichel,v.č.7391T,jed o to že zbraň je ve zkušebně a odmítají mu ji vydat bez zkoušky,problém je že není munice.Kdyby někdo z vás měl tušení kde by se dali koupit,stačí 2 náboje,popřípadě nabídnout byl bych vám vděčný,předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Naboje 8mm mannlicher mas vicero druhu, v evrope naboje znacime napr. 8x50R, prvni cislo je raze strely, druhe je delka nabojnice, kdyz nenapises razi v tomhle formatu, tak je problem zjistit, co to je, protoze 8mm Mannlicher je asi 5 razi, 8x50R, 8x52R, 8x56...

 

Zkus to zjistit, pak je mozne poptat se na strelectvi.cz, treba ma nekdo tyto naboje ve sbirce a prodal by je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gilius: ano, před časem jsem tě o něco žádal, vyhověl jsi mi, děkuju. Zpočátku to fungovalo, teď už dle mého ne, ale to je holt můj problém.

 

Uznávám, že to co jsem napsal bylo zbytečné a byla to chyba. Omlouvám se všem, koho to n....lo či pohoršilo, dám si propříště pozor :blush02:

 

Jay Doll: sice to nejsem já, ale trefa ;) Je to skvělá parta...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...