FanThomino Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Špičatej by ani nefungoval, spíš ho poměř s tím původním jestli má stejný rozměry, jastli není někde delši.
Fester Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) Zkusím to neodborně vysvětlit. Na první fotce je vidět vyhazovač rovně na boku. Když se podíváš na prostřední fotku, na sporu závěru mám uprostřed takovou dvojitou kolejnici. Ta zasunuje náboj ze zásobníku do komory. A pokud je vyhazovač vyhnuty doprostřed, může překážet podání nového náboje do komory. Ale je to jen moje teoretická úvaha... Stačí takhle? Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem Lenin
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Zkus pro začátek jinej zásobník. Když to nepomůže tak rukou natahuj závěr a nech ho vrátit zpátky a při tom se dívej jak probíhá podávání dalšího náboje. Samozřejmě bacha kam míříš apod. ať nemáš mimořádku Tak jsem to vyzkoušel a přijde mi, že to vyhazuje trochu hůř.......z 5 pokusů to tak dvakrát nevyhodí. Ale když jsem to zkoušel střílet, tak to vždycky první vyhodilo správně, ale nanabilo ani jedenkrát druhou. Když to zkouším ručně, tak to je tak 70:30 vyhodí/nevyhodí. Špičatej by ani nefungoval, spíš ho poměř s tím původním jestli má stejný rozměry, jastli není někde delši. Laickým okem je to stejný, šupléru nemám :-)
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) Zkusím to neodborně vysvětlit. Na první fotce je vidět vyhazovač rovně na boku. Když se podíváš na prostřední fotku, na sporu závěru mám uprostřed takovou dvojitou kolejnici. Ta zasunuje náboj ze zásobníku do komory. A pokud je vyhazovač vyhnuty doprostřed, může překážet podání nového náboje do komory. Ale je to jen moje teoretická úvaha... Stačí takhle? No jo, to vypadá docela na jádlo pudla. Zkusím to srovnat a zajedu s tím na střelnici bouchnout a uvidíme. Díky. Mě přišlo trochu divný, že by to bylo tak vyhnutý.... Na tohle je blbý, že to nemůžu srovnat kombinačkama, jít na dvůr a tam to zkusit bouchnout :-) Na druhou stranu, výrobci bomb to mají asi ještě složitější Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem Tomas_2002
Fester Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 A v tom bude možná ten problém, že je ohnutej a nevykazuje správně. Podívej se u mě, vyhazovač je rovný a licuje s hranou zásobníku. Každopádně bych to asi nechal na odborníka, ať nepřijdeš o záruku.
Kairos Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Díky moc. Já právě ani nevím, k čemu tam ten bazmek je.... Podle nákresu by to měl být "Ausstoßer"....ale kdo ví, co to znamená..... Podle Translatoru by to měl být asi vyhazovač, ale v tom asi problém nebude, protože vyhazuje to normálně.....neni to vyhazovac, ale vyrazecnoveho CCCP Walthera jeste neznam, ale G17 ma vyrazec ohnuty uplne stejne, to uz je takovy druhnepodani naboje muze mit vice duvodu, zasobnik, slaba laborace, slabe drzeni, vytahovac
straspol Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Zkusil bych všechno ostatní, než se začne něco opravovat a ohýbat..
Harry Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2015 Ale huš, vyhazovač je správně... A rovný být nemusí, některé zbraně to tak prostě mají. Jinak mi uniká, jak vyhazovač souvisí s podáním náboje. Co znamená že nepodá náboj? Jako vůbec? - tedy pohybuje se závěr až nadoraz do zadní polohy? - vyzkoušíš snadno, dej do zásobníku jeden náboj, vystřel a když závěr zůstane otevřený (na záchytu), pak dojíždí do zadní polohy správně. A pokud ani tak dobře nenabije nový náboj, řešil bych zásobník. Pokud ne, tak je více možností - slabé náboje, držení zbraně, vratná pružina, špatně sestavená zbraň po rozborce atd... No a taky to může být závada na tři písmena (CCP - to je nápad takhle pojmenovat pistoli...)... Nebo se vzpříčí náboj? To je takhle těžko soudit, po netu...
Tomas_2002 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Tak se na střelnici ukázalo, že bude problém v tom mechanismu co drží pohromadě závěr a rám. CCP nemá kolejnice, takže to má udělaný trochu jinak než třeba CZ 75. Po výstřelu se to samo rozebírá v ruce. Takže jde na reklamaci, která bude stopro trvat celý věk.
Jeremy Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Prostě ideální zbraň na sebeobranu, člověk k ní má důvěru už or první chvíle.. :-(
Speedster Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Já bych teď nerad byl škodolibej, ale jista nevkusná zbraň z Rakouska by určitě byla na sebeobranu vhodnější a tohle bys neřešil. Ale tak prostě můžeš mít prostě jen smůlu na kus. Informuj jak dopadne reklamace:)
Tomas_2002 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Já neměl doteď nikdy problém u žádné zbraně, tak taky věřím, že je to jen špatný kus. Po dobu reklamace budu mít XD(m) 3.8 compact tak uvidíme, třeba si nakonec Walthera ani nenechám. Ale to chování zbraně mi učarovalo, to je prostě bezkonkurenční.
Eddie75 Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Ja pravidelne nosim SW-36 ve vnitrnim pouzdru. Sice neni ultralehkej, ale kompaktni je dost. .38 special je IMHO povedena raze. Prebijeny olovo 158gr SWC z tech 2" lita 240 m/s coz je 295J a 124 faktor.
F.B. Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Páni, kde je možné si v Prahe / blízkom okolí zastrieľať z brokovnice na asfaltové "holuby"? Vopred vďaka, F.
KFL Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Já bych teď nerad byl škodolibej, ale jista nevkusná zbraň z Rakouska by určitě byla na sebeobranu vhodnější a tohle bys neřešil. Ale tak prostě můžeš mít prostě jen smůlu na kus. Informuj jak dopadne reklamace:)http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015012501
carpaccio Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Páni, kde je možné si v Prahe / blízkom okolí zastrieľať z brokovnice na asfaltové "holuby"? Pokud vím, tak nejblíž kolem Mělníka - Fox nebo Vražkov.
straspol Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015012501Sakra !!! Nějaký odvážlivec napsal pravdu o bouchačce z roztavenejch kýblů...no to mě podržte :lol2:
wizard-ov Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 No nevím... a ještě to krmil Limitama, což jsou největší mr*ky co se v ČR prodávají. Z toho článku bych tedy rozhodně neusuzoval, že Glocky obecně stojí za prd. Já jsem Gen4 měl (G17) a 3 000 včelek vyletělo bez problému. Pravda, nepoužíval jsem Limity, ale hlavě Alsa - ale to jsou taky přebíjenky... Bych vám mohl popsat, jak dopadl kolega s obrannou pistolí RAMI od výrobce kosmických technologií CZUB.
JDenver Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Páni, kde je možné si v Prahe / blízkom okolí zastrieľať z brokovnice na asfaltové "holuby"? Vopred vďaka, F. Jednu "holubářskou" střelnici má kamarád. Je to kousek od Radotína, mezi Třebotovem a Kuchaříkem. Zastřílet si tam můžeš prakticky ze všeho. http://www.strelnicetrebotov.estranky.cz/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se