venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Ještě, aby okoukané Ray dostaly šanci, zkusil jsem je dneska s tímhle NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 2 hodinami, venclik napsal: Ještě, aby okoukané Ray dostaly šanci, zkusil jsem je dneska s tímhle NATO to je taková posmutnělá hodina. Nejfotogeničtější jsou kolem desáté a pak kolem druhé, kdy design hodinové ručičky "nasazená šprcguma" vypadá nejlíp ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 39 minutami, Datel napsal: to je taková posmutnělá hodina. Nejfotogeničtější jsou kolem desáté a pak kolem druhé, kdy design hodinové ručičky "nasazená šprcguma" vypadá nejlíp ;o) Hmm, ty ručky koukají nějak smutně dolů Už to vidím, příště se holt budu snažit fotit klasicky za deset dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 4 minutami, venclik napsal: Hmm, ty ručky koukají nějak smutně dolů Už to vidím, příště se holt budu snažit fotit klasicky za deset dvě tak mám pětapadesát, vím o čem mluvím ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 19 minutami, Datel napsal: tak mám pětapadesát, vím o čem mluvím ;o) Jasně, to já jsem junior - o devět míň to je hned znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 3 minutami, venclik napsal: Jasně, to já jsem junior - o devět míň to je hned znát jó, kdepak jsou ty časy, kdy to ještě stávalo za h0vn0 ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 5 minutami, Datel napsal: jó, kdepak jsou ty časy, kdy to ještě stávalo za h0vn0 ;o) Už se těším, že bude furt líp a líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se