Přejít na obsah

Strojek v Hugo Boss ?


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

předem se omlouvám za případné špatné vložení dotazu. Jinak poprosím admina o přesunutí nebo smazáni.

 

Koupil jsem na Ebay hodinky Hugo Boss Orange. Neví prosím někdo jaké strojky  používá Hugo Boss do svých hodinek? Rád bych zjistil jestli jsem náhodou nekoupil padělek.

Dával jsem je k hodináři na zjíštení výrobce strojku a je to Epson Y12 IE. Na internetu jsem našel, že by měli být strojky švýcarské, ale nikde nic 100%.

 

Budu rád za jakýkoli postřeh, radu nebo doporučení kde hledat.

 

Děkuji

 

             Kejml

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za reakce, že je Epson Japonec vím.-)           Mechanicke hodinky také plánuji, zatím jsem ve fázi výběru.

 

Mě jde hlavně o to jestli nevíte jakého výrobce strojku  tam Hugo Boss dává ?

 

Děkuji :-)

když to nemá na cifru swissmade, tak v tom švýcarský strojek nebude. Na splnění kritérií pro swissmade obvykle stačí strojek a finální montáž ve švajcu. A jestli se výrobce nikde nechlubí použitým strojkem tak bych po tom už vůbec nepátral, tam budou cpát to nejlevnější co je na trhu zrovna k mání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem se na hodinky a nikde swiss.. neni uvedeno, takže Boss bude používat levne strojky, když nemá důvod se tím chlubit.

Normálně bych potom ani nepátral, ale nalomil mě kolega z práce, který si myslí, že to jsou kopie. V obchodě stojí 4500,- já je mám z Ebay(Německo) za 2300,-

 

Ptal jsem se v hodinářství Strnad v Brně a tam mi prvně řekli, že si myslí že by tam měli být právě švýcarkse strojky, ale uvnitř je právě Epson.

 

Zase si říkám, že by se moc nevyplatilo dělat padělky těchto (levných) hodinek, že se spíše padělají ty dražší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co by na tom strojku měl hodinář poznat podle tebe? V originálu i fejku bude nějakej plasťáček za pár dolarů. Navíc nechápu, proč mu radíš, aby si je nechal otevřít u hodináře, když několikrát napsal, že to udělal a ptá se jen na to, zda je v originálech taky stroj od Seiko Epson. 

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za mnoho reakci. Hodinky jsem porovnaval s obrazky přímo na stránce výrobce a nenašel jsem žádný rozdíl. Tak řeším jen ten strojek. Navíc je mi divné, že se výrobce nikde tím strojkem nechlubí. Jak tady výše píše jiný uživatel, asi tam budou dávat něco levnějšího NO NAME. I kdyby to byly nebyly originály, tak stejně by mě zajímalo co tam teda maji za značku toho strojku. Výrobci se mi to nějak nechce posílat, aby mě to nestálo půlku nákupky hodinek :-)..........když nedokazaly poradit  hodinářtví, tak jem zkusil vás tady.-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většina těchhle fashion firem si nechává dávat do hodinek levný plasťáčky za pár dolarů, ať už od Citizenu (Miyota), Seiko Epson nebo někoho podobnýho. Na stránkách to obvykle neuváděj, protože zaprvý to průběžně můžou měnit podle ceny a dostupnosti a hlavně to cílovku obvykle nijak extra nezajímá. Tohle nejsou hodinky pro fajnšmekry, ale obyčejná obchoďáková spotřebka na dvě sezóny.

Já bych to prostě neřešil, přítomnost Seiko Epson strojku fejk nijak neindikuje a ještě bych za to byl rád, taky tam mohl bejt nějakej úplnej čínskej noname...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase si říkám, že by se moc nevyplatilo dělat padělky těchto (levných) hodinek, že se spíše padělají ty dražší.

Jasne, ze vyplatilo. Levny shit bez znacky neprodas, nikdo si ho nekoupi, zatimco levny shit s napisem Hugo Boss prodas s marzi, o ktery se svycarskym vyrobcum nezda :).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...