Přejít na obsah

TAG Heuer Aquaracer 300M Calibre 5


pekl76

Doporučené příspěvky

Sellita má tuším o dva šutry víc. Podle tohohle obrázku má Sellita v téhle poloze rotoru vidět tři kolíčky, dva na můstku setrvačky a jeden na druhé straně ..., které Eta nemá.

 

post-30813-0-52827700-1462485758.jpeg

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bych s tím nespěchal. Stejně, až se zab?hnou, bude možná potřeba nějaké korekce přesnosti, tak můžeš při té příležitosti omrknout, co tam je. A do té doby holt tak trochu Schrödingerova čičina.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

S designem TAG Heuer obecně trochu bojuju, není to úplně můj cup of tea. Ale tohle je paráda. Chápu, že i když to nebylo to, co jsi hledal, rozhodl ses už neměnit. Jednal bych úplně stejně. Ta modrá i to reliéfní provedení ciferníku úplně vtahuje. Super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...

Nedávno jsem tady v diskuzi narazil na zmínku o plastovém uložení strojku u tohoto modelu hodinek a opravdu nemile mě to překvapilo. Nečekal jsem, že by se to mohlo u hodinek v této cenové relaci vůbec vyskytovat. Je to ale zcela jasně uvedeno v rámci této recenze na Ablogtowatch, takže asi nezbývá, než tomu uvěřit.

 

Nicméně mi to stále vrtalo hlavou, takže jsem trochu pátral a podle všeho se to netýká pouze této poslední řady Aquaracerů. Podle fotek u tohoto článku o resuscitaci starší 500m verze, byl stejný způsob uložení použit už dříve.

 

Pořád přemýšlím, co k tomuto kroku TH vedlo. Zda je za tím snaha o snížení výrobních nákladů nebo něco jiného. Taky by mě zajímalo, jak je tomu u ostatních modelů, popř. u jiných výrobců...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkná recenze! Já bych za tím plastovým uložením hledal váhu. Dýnko je plné, výrobce nepředpokládá, že se v nich budeš rejpat, takže tam nějaký ten gram uspoří. Co můžu z domácích zásob posoudit, mainstream s průhledem na ETU 2824 (Tissot, Certina, Archimede), mají kov okolo. Holt průhled výrobci nedovolí tam strčit plast. Longines s plným dýnkem a ETOu 2892 už mají plast po odšroubování dýnka. Kam nemůže slunce, tam může plast. Určitě to bude nějaký hi-tech plast :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...