Přejít na obsah

Řemen na TH Aquaracer - poraďte


Doporučené příspěvky

Pořád mám nutkání pořídit na TH Aquaracer k původnímu tahu ještě řemen. Originál se mi za 3,2k kupovat nechce, tak jsem uvažoval nad nějakým Hirsch performance. Zkusil jsem si to pro lepší představivost hodit vedle sebe, ale nějak se mi to nezdá. Zleva doprava je to modrý Hirsch Tiger, pak černý Robby s modrým prošitím a spodní vrstvou a nakonec stejný model s oranžovými prvky. Co myslíte, mám do toho jít? Nebo máte nějaký jiný návrh? Šířka řemene by měla být 20/18.

post-22503-0-62025700-1460461369_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mne nej 1 a pak 3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Dušáků chtějí 3200,- za řemen a 3600,- za originální překlápěčku. Možná ti to nabízel dohromady a máš to ve finále ještě levnější ;-)

 

Koukám, že většina hlasuje pro modrou. Já mám trochu obavy z finálního odstínu toho řemenu a aby to ve finále nevypadalo blbě. Proto se spíš přikláním k nějaké černé variantě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakousl jsi to sám a já to doplním, ono s tím modrým bude podle mě průšvih, že když to nebude stejná modrá, tak to bude divné. Takže za mě takto - pokud by byla varianta 1 v reálu stejně modrá, tak určitě to, ale pokud ne, tak spíš varianta 2 pouze s modrým prošitím, kde se to ztratí a nebo možná ještě líp 3. která je k modré pěkně kontrastní a koresponduje alespoň s oranžovým nápisem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...