Přejít na obsah

Casio G-Shock GW-M5610-1ER - Názory


quattroRS

Doporučené příspěvky

Priatelia, už dlhšiu dobu uvažujem, že predám svoje terajšie hodinky, a kúpim si hodinky Casio G-Shock GW-M5610-1ER. Chcel by som sa spýtať na vaše názory na tieto hodinky, vaše skúsenosti, výhody, či nevýhody, odolnosť, spoľahlivosť, kvalita, a tak ďalej. Ale najmä by som chcel zistiť, aký je rozdiel medzi verziou, ktorý má rádiom riadený čas s funkciou Multi Band 5, a verzia, ktorá má rádiom riadený čas s funkciou Multi Band 6, pretože by som chcel kúpiť verziu, ktorá má funkciu Multi Band 6. Budem vďačný za akýkoľvek názor, skúsenosť, prípadne aj obrázok z používania, a tak ďalej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

5610 je jen s multiband 6. 5600 byla s multibandem 5 a měla trošku jinak funkce(např. 999h stopky,60min timer).

Hodinky hezké, podle mě oproti obyč 5600 líp sedí na ruce. Tlačítka jsou lesklá a téměř zapuštěná, takže se dají ovládat jen nehtem a ten po nich klouže. Po tmě prakticky nenastavíš budík, protože podsvícení trvá jen 1,5 vteřiny+je na tlačítku, které se používá pro nastavování. Celkově bych je ocenil za malé rozměry, ale něco jako uživatelskou vstřícnost nehledej, páč tady nenajdeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už v tom mám jasno, tak po Číne necestujem, ale nikdy neviem, kde sa ešte môžem dostať, ale zapáčili sa mi tie hodinky, a rozhodol som sa predať svoje terajšie ProTreky, takže je vysoko pravdepodobné, že siahnem práve po GW-M5610-1ER.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GW-M5610-1ER jsou bezva. Jestli je chceš, není se čeho obávat. Jsou malé, lehké, na ruce sedí dobře.. Nikde netlačí, pod rukávem nepřekáží. 

Z funkcí používám v podstatě jen to, co je na hlavním displeji + občas opakovaný budík a podsvícení. Nosím je jen tak, na práci i do bazénu.. Hodí se téměř všude.

Zrovna včera mi je šéf chválil. Že jaké to mám super retro hodinky..  :lol2:

Ať tak nebo tak, jsou to určitě moje nejoblíbenější hodinky!  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Hledám nějaké hodinky do práce. Pohybuji se v prašném prostředí a proto potřebuji odolné. Chci rádiem řízené a solární nabíjení. Nejlépe vychází v poměru cena/výkon m5610. Ještě než je objednám, tak se chci ujistit, zda jsem něco nepřehlédl a vybral správně. Nejvíc se bojím toho gumového pásku a jak se bude chovat v prašném prostředí. Neexistují nějaké celokovové jako staré klasické digi se solárem a radiem řízené? Mohou být i ana/digi. Upřednostňuji jen nerez ocel, nebo "čistý" nenabarvený plast. Pot je strašně agresivní a pak to vypadá hnusně.  Děkuji za veškeré rady a zkušenosti s M5610. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...