Frostie Posted June 6, 2021 Report Share Posted June 6, 2021 Tak jsem si pořídil z FB tento starší kousek GW-M5610-1ER. Je to náhrada 5600. Chtěl jsem zkusit solár a hlavně to rádio. Trošku opruz nastavení. Přiložený CZ návod tradiční výcuc o ničem. Ale nakonec jsem to asi nastavil dobře. Mám jen čtyři otázky. 1. Letní a zimní čas to z toho RC nějak samo pozná nebo se to ručně přehazuje - vím, že to tam jaski jde nastavit. 2. Seřizuje se to jen jednou za den automaticky? 3. Jak dlouho by asi měla vydržet ta baterie - jakože ne ve tmě, ale celková životnost 4. Co znamená ikona PS a DST? Díky1 ano2 ano3 min 10 let, ale záleží na podmínkách užívání. Měl jsem soláry, kde baterie jela 18 let bez závad4 Dst je day saving time, tedy letní čas. PS je power save - šetrí baterii, vypíná displej při úplné tmě atd. Doporučuji nastavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted June 6, 2021 Report Share Posted June 6, 2021 @Frostie Díky. Akorát, k čemui je šetření baterie u soláru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted June 6, 2021 Report Share Posted June 6, 2021 před 1 minutou, papun napsal: @Frostie Díky. Akorát, k čemui je šetření baterie u soláru? Právě proto, aby byla dosažena plánovaná životnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
včelka Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Prosím Vás chlapi,me se ve skříňce vypli do pohotovostniho režimu a nenaskocil mi ten příjem RCVD.Dá se to nějak zapnout?Diky,Dasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 No buď můžeš vyvolat synchronizaci času podržením pravého spodního tlačítka, nebo počkat přes noc až proběhne automaticky (pokud to máš zapnuté). Link to comment Share on other sites More sharing options...
včelka Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Zkusím to,díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Pro příjem "rádia" musí být splněny nějaké požadavky, ne na každém místě v domě se to musí podařit. Je to třeba vyzkoušet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
včelka Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Moc diky kluci,doma to moc neslo ale venku v pohodě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts