Přejít na obsah

Co za tah k SKX031


pan kumrd

Doporučené příspěvky

Zdravím vespolek,

nedávno se mi dostaly do ruky výše zmíněné SKX031. 

 

post-19334-0-45155800-1461241018_thumb.jpg

 

Nicméně, kromě toho, že preferuji o něco větší pouzdro, mě hodně zklamala kvalita originálního tahu a celkově z nich nemám takový ten dojem, že mám něco kvalitního na ruce. :) Momentálně jsem v rozpoložení, že je nepotřebuji a pustím je dál. Pohrávám si také s myšlenkou, že bych jim dal ještě šanci a občas je ponosil, protože se mi prostě líbí.

 

Jedna z možností je sehnat lepší tah a nechat je zkontrolovat a přeleštit. Problém ale je, že aftermarket tahy s plnými koncovkami jsou momentálně pro SKX031 nesehnatelné a, i kdybych ho sehnal, absence loga Seika na sponě by mě štvala. Proto bych se rád zeptal -- nemáte tip na kvalitní plný tah z jiných Seik, který by seděl na SKX031? Klidně i s tím, že bych použil originální koncovky.

 

Stejně si ale myslím, že je pošlu dál ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sežeň tah s plnými koncovkami např. na SKX007 a pak nech, nejlépe zručného hodináře, který k tomu bude svolný, upravit pilníkem :D. SKX031 se dělaly velice krátkou dobu, takže okruh spotřebitelů nebyl tak velký, aby se někomu vyplatilo dělat alternativní tahy. Jsou to sice relativně malý hodinky, ale koule mají slušný. Mne třeba ten tah až tak neirituje, jasně plecháček, ale to tak nějak k Seiku patří :) Vždycky je rád vezmu na ruku.

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...