Přejít na obsah

Seiko Sumo


dufi

Doporučené příspěvky

Máte je parádní, pánové. Jedny černé mám už dýl než 6 let a nedal bych jen ani za nic. Tak si říkám, že bych je měl zase začít nosit. Jen nevím jestli na tahu nebo na kůži. Crafter mám taky, ale tlačil mně, tak zůstává odpočívat k krabici... zítra je vytáhnu ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 6. 2020 v 16:52, tomas7 napsal:

0005/1000 tak to je dobrý, ty moje jsou 0004/1000

sumo padi 1.jpg

Jen se zeptám, to je ten jubi ze strap-code? Na kolik to přijde i s dopravou do ČR, případně, jestli vytáhnou DPH? Díky

Jinak to vypadá super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano je to Angus-J od strapcode. Ten drobnější Jubile, jako je třeba na želvy, na Sumo nedělají. Každopádně Angus-J stojí 109,99 USD. jenže k tomu si strapcode přihodí VAT 36,75 USD (cca 33,4 % z ceny zboží) a doprava je 25 USD.  Druhý den po objednávce už mám od Fedexu v mailu formuláře na celní řízení. Přidám k tomu mailem objednávku kde je to VAT vyčísleno a víc je nezajímám. Prostě prodávající si od zákazníka vybral částku na uhrazení cla (DPH? nevím, neřeším.). Celé vynásobit kurzem dolaru a jsi na celkové ceně.  Strapcode zasílá zdarma až od výše objednávky 300 USD, ale zase je tam těch 33%, takže bez dopravy tě to vyjde celkem cca 400 USD. To jsou tři tahy. 

Ano, není to levné. A co to s těmi Sumy udělá naživo..... Mají krásně provedené koncovky tahu a skvěle to sedí ke tvarům pouzdra. A co je bomba v dnešní  po virové době: objednávka v pondělí večer v Hong Kongu a v pátek po poledni je dodávka Fedex před domem. Celou dobu krásně vidíš kde to přesně je. Nic dalšího už neplatíš. Otázka je jestli neplatíme moc v tom VAT. Nevím jestli to lze ovlivnit. Prosím, pokud někdo do toho lépe vidíte, poraďte. Co já vím, tak by CLO ani DPH nemělo být vyčíslováno u zásilek tohoto druhu z Japonska.  

Objednával jsem tah  i u uncleseiko.  Z Británie v pohodě. Beads of Rice za cca 2650,- korun žádné clo nebo DPH. Taky žádné informace o zásilce. Prostě jsem po týdnu našel ve schránce obálku s tahem. Ovšem jsou beznadějně vyprodaní. Zato objednávka z USA, to je bordel. Za týden to posunuli o 80 km z Fillmore do LA a od té doby ve sledování zásilky už nic není. 14 dní se nic neděje. Asi slušný oddíl = USPS 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...