Přejít na obsah

Jaký kovový náramek na Handaufzugy?


Mischa80

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Mischa80: Originál od Junghansů by mohl být tento, který je sice určený pro Meister Classic, ale rozměry se hodí i na Meister Handaufzug http://www.hodinky-junghans.cz/kovove-a-keramicke-tahy-junghans/5020039-nahradni-ocelovy-tah-pro-junghans-0274311-meister-classic.html

Fakt jste to zkoušeli a sedí to i na Handaufzugy? Meister Classic mají diametr 38,4 mm, Meister Handaufzug 37,7 mm. Radius pouzdra a radius koncovky náramku by podle mého názoru nem?ly úplně sedět. Další neznámou veličinou je poloha otvorů pro stěžejky v nozičkách obou typů pouzder, stačí diference několika desetin a už koncovka nelícuje s hodinkami... Nerejpu, jen mě to opravdu zajímá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

martar: To je dobrý dotaz, díky za něj. Nezkoušel jsem to, zatím nikdo o kovový tah k Junghans Meister Handaufzug neměl zájem. Vycházel jsem z informace, kterou jsem dostal ze servisního oddělení firmy Junghans. JMH i JMC mají stejnou rozteč nožiček, tah by tedy měl vyhovovat.

Když jsem dnes na základě tvého dotazu žádal přesnější odpověď, tak jsem od jednoho pracovníka firmy Junghans získal informaci, že vše bude v pořádku a od dalšího, že by to mohl být problém (rozteč je sice shodná u obou modelů, ale další parametry, které jsi zmiňoval jsou rozdílné) zejména kvůli menšímu průměru pouzdra JMH.

 

Takže beru původní informaci zpět, asi bych to neriskoval a kovový tah z JMC na JMH nezkoušel použít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...