Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha


Jakubisko

Doporučené příspěvky

Tak jo, asi je čas přestat být optimistou a stát se realistou.

 

Pokud je někdo (kdo se ještě nevyjádřil) přece jen najde a bude mít odvahu po téhle diskusi je vrátit, je to frajer největší a má u mě doživotní pulírování padesátkových primek zdarma. A moje hodinky budou mít příběh jako hrom.

 

Jinak to vypadá, že se na Igeny obecně nebo moct podívat bez lítosti a jiných negativních pocitů , což je blbé, protože primkařské fórum je jich plné.... Tyhle byly PRVNÍ. Spal jsem s nimi, znám každou jejich pihu. Cifr v dobré kondici a průhled dýnka na strojek, (který jsem dokázal bez větších zkušenosti sám zprovoznit) a plány, které jsem s nimi ještě měl způsobily, že to byla srdcovka..

 

Takže pokud se potvrdí, že mezi breitlingy, crepasy a panerai byly právě mé Igeny jediné hodinky v místnosti, kterým NEŠLO odolat :-), mám pro jejich nového vlastníka následující pokyny:

- průhled od Valise je krásný, ale myslím, že není testovaný na lezení do vody. Navíc se mi zatím nepovedlo sehnat těsnění pod dýnko, takže si ho buď sežeň nebo je drž dál od vody.

- protože ke strojku nemáš žádný vztah, sežeň si časem 68.3 tretišroubek a nech si na něm namodřit od Valise šroubky.

- pokud budeš uvažovat i o zlacení strojku, mej na paměti, že růžovočervená barva rubínů nebude na zlatém podklad? tak hezky výrazná jako na původním strojku.

- když škrabneš sklíčko, nesnaž se ho vyndat, jen sundej lunetu nožem, vše kromě sklíčka oblep papírovou lepicí páskou a rozlešti sklo na hodinkách

- nevyndavej vložku lunety, odtrhnul by se její potisk.

- strojek se trochu zpožďuje, chtěl jsem ho ještě poladit

- samozřejmě doufám, že ti upadne ruka. Snad to bude ta pravá, co je vzala, a ne levá, na které máš moje Igeny....

 

martar

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chvilku jsem si pohraval s myslenkou, ze bych do Prahy z jiznich cech dorazil. Poznat lidi, se kterymi tady pisu i v originale, bych strasne moc chtel. Jeste porad mi je lito, ze jsem to neudelal, ale...

Martare, je mi to moc lito. Vim, jaky vztah mam k mym Igenum ja a to je nemam v takovem stavu, v jakem si je mel ty. Preji ti, at se nekde objevi a at se ukaze, ze to bylo vsechno jen jedno velke nedopatreni!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Prischera - bohužel nic, mám jen svoje
2. Rolas - hodinky jsem nemel a ani nevim jak vypadaji, takze u me nic a v kapsach jsem nenasel.
3. Sphinxx - já nic, ani se ke mě nedostaly, viděl jsem jen "futrál" ve kterém byly vyskládané u Martina v ruce a říkám si, že to je krásná sbírka
4. MJ - mam, s cim sem prisel, nic navic
5. HULK - hodinky jsem v ruce neměl a ani doma je nemám. Katalogy JLC a Panerai byly moje a nechal jsem je k dispozici
6. Cegy
7. Bob123 - Pohresovane hodinky jsem ani nevidel, byl jsem u huliciho stolu, jediny primky co jsem mel v ruce jsou Prischery s hnedym remenem
8. oný
9. kuncák7
10. ladisu - hledané primky nemám
11. siwi - hledané primky nemám a ani jsem je neměl v ruce.
12. Exiztence - ani nevím jak vypadají, domů jsem nic extra nedonesl
13. martar
14. Cikinek
15. El Nano - ja si je prohlidnul kdyz se tam resily ty zasle rucky a pak uz jsem je nevidel, ale netusim kolik mohlo byt hodin
16. Lefty - nemám a ani jsem je neviděl :-(
17. VintageLover - hledané Primky jsem viděl naposledy na stole lehce po osmé, pak zmizely na focení, od té doby jsem je neviděl. Odcházel jsem s Leftym zhruba v 9 a po kontrole kapes a tašky jsem je u sebe nenašel.
18. Lamiczka (50:50)
19. Tarasus
20. dubon 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj pánové,

 

sorry, že píšu až teď, ale do dnešního rána jsem o tom nevěděl.

IGENy jsem za celý večer neviděl ani jedny a u druhého (dlouhého) stolu jsem vůbec nebyl.

Já sám jsem málem nechal svoje monstra při odchodu na stole.

Po postupném pročítání jsem stále doufal, že se najdou, že si je třeba někdo nedopatřením

odnesl, ale teď už to vypadá, že se po nich slehla zem:(

 

Je to hnus:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na srazu jsem nebyl,ale vždy sleduju tohle vlákno,kdo byl,co tam bylo,kvůli fotkám,prostě jsem zvědavej.Tohle mi vyráží dech,ale vůči členům fóra i přes horšící se situaci s důvěrou,přistupuji i nadále s naivitou a chci věřit tomu,že se stále ještě najdou a nebo že opravdu neskončily v ruce někoho z nás.Můj naivní pohled vychází i právě ze znalosti cen a značek,které se na srazu objevily,proti tomu však cosi temného našeptává,příležitost dělá zloděje.Předpokládám,že jste zmíněný podnik již dávno znovu navštívili a nepředpokládám,že by se tam našly.Tohle neni dobrý,ta nejistota jejich konce.Původnímu majiteli zatím kondolovat nebudu,ale naděje už značně utrpěla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šlo mi o to, že se na fórum kouká většina uživatelů jako na relativně malou skupinku lidí, kde se každý s každým zná a všichni si věří. Přitom je tady přes 20 000 uživatelů (dobře, ne vždy aktivních), a kdokoli z nich si může přečíst že se koná sraz, podívat se na fotky z minulých, a potom si jen dojít "vyzvednout" hodinky...

 

I proto na srazy beru pouze 1-2 kusy, protože víc neuhlídám a při pomyšlení že by se mi "ztratily" třeba LLD se mi dělá nevolno.

Upraveno uživatelem Dee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...