Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha


Jakubisko

Doporučené příspěvky

Pánové, je mi to moc líto, ale musím svou účast zrušit. Omlouvám se. Právě jsem si dal v práci 29-tihodinovku a jediné rozumné rozhodnutí je postel. MOc mne to mrzí, těšil jsem se, že konečně uvidím na vlastní oči výše přislíbené hodinky a taky že poznám kibiho, kterého si představuju jako takového DROBEČKA :D Tedy příště. Užijte si to :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vim, ze uz to mam v inzeratech, ale je to high-priority-issue :D

...nemate nekdo nejaky levny mechaniky, kterejch byste se chteli zbavit a mohli byste je vzit s sebou?

Potrebuju velmi slusnej stav (z pozadavku na nove jsem uz slevil) a rozumnou cenu, je to pro kamarada jen takovej "darek mezi reci," abych mu mohl nazorne ukazat, ze vrchol hodinariny nejsou hodinky s GPS, po kterejch strasne touzi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz jsem doma. Cesta byla priserna, pulku cesty zamnou jela baba v Puntu a mela pustene dalkove. Kdyz jsem ji po par km nechal predjet zase jela zkurvene pomalu. Takhle se to opakovalo asi 20km. Fakt strilet! Aspon, ze ten sraz byl takhle povedeny. Jak tam nekdo spravne poznamenal, priste uz bude treba zamluvit celou hospodu :)

Diky vsem za spolecnost a pokec a Pavcovi za pivni tacky.

Tady je neco fotografii, na galerii uz se nezmuzu - poprosin nekoho jineho (kibi pls).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Bandicoot to forum gentlemanu krapet prechvalil platil jsem posledni a byla tam sekera jeste pres 300, kterou jsem samozrejme jako pospedni platici uhradil... Presny soupis polozek, ktere jsem platil navic napisu hned jak dorazim domu, uctenku od toho mam zvlast. Ocekavam ze se provinilci priznaji a zjednaji napravu, minimalne u dvou popozek jsem si na 100% jisty kdo zapomnel platit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hammer_Time

Chtěl jsem taky dorazit, ale nakonec jsem byl do půlnoci na stavbě a učil se ovládat ozvučení hospody...

 

Tada: Jakobys nevěděl, že platit poslední je to nejhorší co můžeš udělat. Doufám žes neprochlastal ty 2 tisíce co patří mně!

 

Jakubisko: Nešlo té bábě v Puntu jednoduše ujet??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Takže ta slíbená sekera: 4x34Kč za Stella Nealko lahvové = 136Kč, Espeso s mlékem 41Kč, Stella točená 0,5L 44Kč, Staropramen 10° 0,5L 33Kč, Mátový čaj 35Kč, Džus multivitamín 38Kč

 

Sečteno podtrženo: 327Kč

 

Takže očekávám, že se provinilci nějakým způsobem přihlásí a navrhnou řešení. Nevím jak se na tomto foru gentlemanů řešily podobné situace v minulost.

 

Edit: Cybere, seš si 100% jistý, žes nezapomněl na mátový čaj, bo si ho pamatuji, žes ho pil :P

 

 

Jinak sraz bych ohodnotil v celku kladně, hlavně Cyberovu svatou trpělivost, když jsem si od něj asi už po 4. půjčoval JLC abych je vyzkoušel.

 

U stolku, který jsem pracovně nazval "u tří vyvrhelů" :D se ke konci večera rozjela poměrně zajímavá debata a chudák Abbot jen poslouchal co vlastně jsme tady na chronomagu zač :D :D

 

K fotkám: Jaktože taková zásadní a nepřehlédnutelná postava jako já není ani na jedné z publikovaných fotek :P

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sraz super - díky moc Malaketovi za bezpečnou a luxusní dopravu, rád dorazím příště o5.

 

Takže ta slíbená sekera: 4x34Kč za Stella Nealko lahvové = 136Kč, Espeso s mlékem 41Kč, Stella točená 0,5L 44Kč, Staropramen 10° 0,5L 33Kč, Mátový čaj 35Kč, Džus multivitamín 38Kč - Ještě že jsem měl jen několik Stell točených, rumy, kolu, papů a cigára - takhle na sebe můžu vzít jen tu jednu položku... Ale přesto si troufám tvrdit, že jsem zaplatil vše, co jsem zkonzumoval.

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...