Ronin13 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Mně se do kocoura moc nechce, je to daleko od centra a taková tuctová hospoda, nechceš se sejít třeba už v 17hod v kantýně v politických vězňů? Třeba se k nám ještě někdo přidá. Já bych si tam aspoň dal něco k jídlu a pak se holt po 10ti pivech přesunul do kocoura :-DTu kantynu v 17h bych dal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Pánové, komplikace, ale stále s tím počítám. Jen tam před osmou nebudu. Držte mi fleka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Tak vám pěkně děkuju pánové, mám ji jak z praku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Bylo to dobry, dik kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Tak vám pěkně děkuju pánové, mám ji jak z praku. Tak pozdravuj tchýní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Dyk jsi byl cajk;-) to bude oka, urcite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Už na cestě Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 (upraveno) Tak vám pěkně děkuju pánové, mám ji jak z praku. Už na cestěSuperman Upraveno 9. února 2019 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Klid. Mam rychlý spalování. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak co? Zase měsíc v tahu. Něco novýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 jsem se doma zeptal a prej uz taky muzu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak pudem nee;-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 A ty už budeš taky někdy pít, anebo mi zase odvezeš domu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Já obecně už nakej patek moc nepiju.. radsi, ale par pifek bych asi dal viď;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Už jsem zpátky z dovolené, taky bych šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tak pánové, já můžu buď tenhle týden, nebo až po začátku dubna. Jak u Vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 měli bychom vykopnout datum... co čtvrtek 4/4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Tak zkusme: Kdy: 4. 4. 2019, 18:00Kde: ??? 1. John_Lenon (pokud nebudu měnit pleny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Kdy: 4. 4. 2019, 18:00 Kde: ??? 1. John_Lenon (pokud nebudu měnit pleny) 2. Beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 čtvrtky za mě neprůchozí. píšu to takhle na začátku, dyby se chtělo vymejšlet jinej termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se