LibiZ Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Ahoj, moje obava se naplnila. Moc práce, dnes to bohužel nedám. Tak si to vychlazene pivko užijte i za mně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Doufám, že alespoň někdo dorazí. Nerad bych se tam tahal kvůli sklenici vody, co si dám sám u stolu a půjdu domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Je to tady zřejmě samej hasič, policejní vyšetřovatel nebo porodník, kterýmu akorát začíná sléhat kulich(-ška). Budu tam tak 1815. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Já sedím v kanclu ve vodičkově. Jsem tam za chvilku. Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Pánové, omlouvám se za brzký odchod, ale tyhle vedra v montérkách prostě nedávám. Příště se zajedu domů převléct. Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Díky za příjemný večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Přístě musíme zapřemýšlet o něcem s klimatizací. Tohle počaší na košili a uzavřený boty fakt není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Nebo nad lepsim pocasim, na te zahradce by to bylo lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Zdravím pánové, nenudí se v praze někdo, kdo by zašel na nejen chronopokec? Pondělí až Čtvrtek večer. Rád bych se přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Zdar Martine, zítra bych teoreticky mohl, jen neumím garantovat check-in time v hospodě, vracím se z rajchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Dneska jsem svolný, kdyby náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Zítra mám doutníkovej sraz, kam jsem se vnutil :-)). Naplánoval bych něco třeba na příští týden? Jen nejsem žádnej organizátor ( kdyby se toho chtěl někdo ujmout ). Rád bych se zúčastnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Dojel jsem domu az ted, takze dneska to nedam. Pristi tyden jsem zasekanej a ten dalsi taky, klidne organizujte...kdyby mi neco odpadlo, neplanovane se objevim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 Zdar, jen jsem Vás chtěl upozornit, že se plánuje Rolex sraz v Praze, tak se kdyžtak napište - viz. sekce srazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwc Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Ahoj, jsem tu uplne novy, ale taky bych se milerad sesel a popovidal si. Cas mam relativne porad, takze klidne i ad hoc, staci dat vedet;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Pokec-super nápad , jen tento týden to nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Ahoj, připomínám, že tuto sobotu 12/10 bude Rolex sraz v Praze, viz. vlákno Rlx sraz praha. Kdo má chuť ať se dostaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Sakra, mi uniklo! Mohl jsem přinést... PRIM ala-ROLEX! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Zadne fotky z Rolex srazu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 (upraveno) Jedna sada od petr_cha v comátednesnarukózním Rolex vlákně. Co se srazů týče, tak se asi v sobotu leckdo s leckým potká Upraveno 15. října 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se