Přejít na obsah

hodinky Prim Karel IV. limitovaná edice


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 253
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ac teda virozu nemusim, tak si myslim, ze kazdy si muze na sve dovolene delat, co se mu zlibi. Navic je uz pomerne v letech, takze nejake akcni dovolene asi nelze realne ocekavat.

 

Vůbec s tebou nemůžu polemizovat, máš naprostou pravdu. Ale i já posléze selektuji, které fotky jsou zveřejnitelné a alespoň trochu lidsky důstojné a to nejsem hlava státu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ač Mildu nemůžu vystát tak se musím zeptat jestli by vám byla milejší fotka na šlapadlech kde sedí v obleku a jeho ochranka by šlapala do pedálů? Takhle je to tak nějak lidský. Nicméně hodinky s jeho podpisem to je na mě moc. Od MPM bych nad tim máv rukou,ale tohle nedávám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Primky sjezdovky, Klausovky kapsáče a Milošovy hradní automaty bych v mé speciální sbírkové bonboniérové krabici snesl. Nenamlouvejme si že jsou k ničemu. Dvoje již hovoří o naší historii (a nemohu je sehnat), a Zemanovky budou hovořit. Naučme se dnes při přehlasování také prohrávat.

 

Edit: Upřesnění textu.

Upraveno uživatelem Mipa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi to připadá jako zbytečná hysterie - když si může nechat svou limitku vyrobit "parta pošuků z chronomagu" (bez pardonu, ale takhle by nás třeba v kontextu steampunkových Nautilů nejspíš hodnotila větší část populace = ti čtou denně Blesk a čučí na Novu), proč ji nemohl mít i řádně zvolený hradní dědek, bez ohledu na to kdo a u koho si to zadal?

Jak důchodec vypadá když ho na 4856. pokus vyfotí někdo kdo už léta touží aby vypadal jak debil je mi putna - viděl jsem svého času (v Rudém Právu?) i fotku Havla jak kdesi zkoušel foukat sklo, podle které by se i "národní představitel retardů" Liška mohl učit. Vždyť on i ten náš "otec vlasti" Karel 4. (viz poměrně věrná kopie dobového obrazu na předmětných hodinkách) spíš než jako manekýn vypadal spíš jako kripl. Akorát v jeho případě nešlo o zlý úmysl malíře ale o krutou realitu, protože měl z války ksicht rozseklý shora dolů a jen zázrakem přežil zlomený vaz při souboji v Itálii - no a tak na té hodinkové majolice vypadá jak vypadá.

A bez pardonu, "hodinky zemanofky" (bez ohledu na mizernou fotku a despekt ke všem profesionálním politikům) mi přijdou o dost decentnější než tyhle křečovité pokusy o "karolinské limitky"   :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A v těch "hodinkách Zemanovkách" je mechanický strojek nebo jsou na baterku nebo jsou možné obě varianty podle významu šťastlivce obdarovaného - jestli je to známo?

podle mě na becherovku, po šedesáti letech můžeš začít lít i slivovici...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ač Mildu nemůžu vystát tak se musím zeptat jestli by vám byla milejší fotka na šlapadlech kde sedí v obleku a jeho ochranka by šlapala do pedálů? Takhle je to tak nějak lidský.

 

lidský ??? Ne, mně to lidský nepřijde....... a dál nekomentuji, neboť nechci urazit žádný jiný živočišný druh :)  Ten fotografický štáb a ochranka se museli na slunci krutě zapotit :D aby jim nevypad.......kolik asi utratili za žabí muže pod hladinou ???

 

Ale ty hodinky, ty jsou lidsky blbý až na půdu, to se nedá mlčky přejít :D , strašně bych je chtěl někdy na někom vidět v reálu, to bych asi překonal ostych z focení cizích lidí na veřejnosti :D :D  ........... přemýšlím, jestli nenavrhnu uspořádání dalšího chronomago limitovaného diversního virálu - prim musí mít ten podpis na matrici, což ho prdnout na ty sjezdovky v nerezu místo XV ??? Balit do červených trenek, jak již zaznělo, samozřejmě......

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...