Přejít na obsah

Tudor Inhouse vs ETA


Ronin13

Doporučené příspěvky

Ja uz jsem nad tim premyslel spis z druhy strany.. ona ta plochost Eta verze neni zas tak vyhrou... Ty moje se prilepily na ruku trochu jak prkno a pri ohybu ruky pak vlastne nebyl moc prostor... Takze možná to zvysene dýnko je spis vyhoda.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, ty 2mm se meli nechat "najit" skrze dynko, ale furt to jsou 2mm navic :(

Procetl jsem tvuj pribeh abych se o BB dozvedel vic, btw. diky za zajimavou cetbu nejen o tudoru ;) , a BB me lakali prave i tou malou vyskou, k desk diverum idealni proporce, ale s inhousem si to neumim uplne zive predstavit, tak me zajimala zkusenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tiež práve rozmýšlam nad tou istou dilemou, Inhouse alebo ETA, no a ešte sa tak trošku do toho pletú tie nové verzie 2017, Steel a gold na koži. Nikdy som si nevedel predstaviť mať hodinky bez dátumu ( do minuty zabudnem kolkého je) a tak som na BB ani nepozrel. No ako bežal čas začala sa mi páčiť tá červená verzia, dátum mi už nechýbal. Teraz, keď je tu už nová verzia aj s dátumom tak neviem, či tam ten dátum chcem mať. Ach, to je komplikovaný život

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
  • po měsíci...

Věděli jste, že značka NORQAIN používá stejné (velmi podobné) strojky jako Tudor a Breitling? Věc se má tak: Tudor vyvinul svoje inhouse kalibry a pak založil společnost Kenissi, která strojky vyrábí pro ně, Breitling i NORQAIN.  "Nově" (rok 2020)  má 20% podílu má i Chanel. 

Pokud ale uvažujete, že budete mít Tudor strojek levněji, tak vás zklamu. NORQAIN je jen o trochu levnější, než Tudor...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...