bohush Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Někde jsem četl, že ta větší výška nevadí, jsou vyšší jenom přes dýnko a to se schová do ruky, boční profil je stejný, ale osobně jsem nové na ruce neměl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 (edited) Ja uz jsem nad tim premyslel spis z druhy strany.. ona ta plochost Eta verze neni zas tak vyhrou... Ty moje se prilepily na ruku trochu jak prkno a pri ohybu ruky pak vlastne nebyl moc prostor... Takze možná to zvysene dýnko je spis vyhoda.. :-) Edited April 20, 2017 by petr_cha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fOE Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Ano, ty 2mm se meli nechat "najit" skrze dynko, ale furt to jsou 2mm navic Procetl jsem tvuj pribeh abych se o BB dozvedel vic, btw. diky za zajimavou cetbu nejen o tudoru , a BB me lakali prave i tou malou vyskou, k desk diverum idealni proporce, ale s inhousem si to neumim uplne zive predstavit, tak me zajimala zkusenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigger Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Tiež práve rozmýšlam nad tou istou dilemou, Inhouse alebo ETA, no a ešte sa tak trošku do toho pletú tie nové verzie 2017, Steel a gold na koži. Nikdy som si nevedel predstaviť mať hodinky bez dátumu ( do minuty zabudnem kolkého je) a tak som na BB ani nepozrel. No ako bežal čas začala sa mi páčiť tá červená verzia, dátum mi už nechýbal. Teraz, keď je tu už nová verzia aj s dátumom tak neviem, či tam ten dátum chcem mať. Ach, to je komplikovaný život Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrais Posted January 5 Report Share Posted January 5 Je to inhouse, neni to inhouse? Jak se to vlastne pozna? Podle vlastnickych % nebo jak? https://timeandtidewatches.com/the-bremont-mbiii-is-a-pilots-watch-with-one-hell-of-a-backstory/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 2 Report Share Posted March 2 Věděli jste, že značka NORQAIN používá stejné (velmi podobné) strojky jako Tudor a Breitling? Věc se má tak: Tudor vyvinul svoje inhouse kalibry a pak založil společnost Kenissi, která strojky vyrábí pro ně, Breitling i NORQAIN. "Nově" (rok 2020) má 20% podílu má i Chanel. Pokud ale uvažujete, že budete mít Tudor strojek levněji, tak vás zklamu. NORQAIN je jen o trochu levnější, než Tudor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted March 2 Report Share Posted March 2 Jo, uz to tu bolo https://forum.chronomag.cz/topic/160790-tudor-north-flag/?do=findComment&comment=2882617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 3 Report Share Posted March 3 Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 13 Report Share Posted March 13 Doplňuji třítýdenní report přesnosti. Za skoro 3 týdny +12 vteřin celkem. Není vůbec špatné:-) Jak jsou na tom vaše Tudory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
san.cho Posted March 13 Report Share Posted March 13 Mě udělaly steely za únor +15!!! Nadšení neopadá Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 13 Report Share Posted March 13 Super. Steely? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts