Jump to content

Tudor Inhouse vs ETA

Ronin13

Recommended Posts

Ja uz jsem nad tim premyslel spis z druhy strany.. ona ta plochost Eta verze neni zas tak vyhrou... Ty moje se prilepily na ruku trochu jak prkno a pri ohybu ruky pak vlastne nebyl moc prostor... Takze možná to zvysene dýnko je spis vyhoda.. :-)

Edited by petr_cha

Ano, ty 2mm se meli nechat "najit" skrze dynko, ale furt to jsou 2mm navic :(

Procetl jsem tvuj pribeh abych se o BB dozvedel vic, btw. diky za zajimavou cetbu nejen o tudoru ;) , a BB me lakali prave i tou malou vyskou, k desk diverum idealni proporce, ale s inhousem si to neumim uplne zive predstavit, tak me zajimala zkusenost.

• 7 months later...

Tiež práve rozmýšlam nad tou istou dilemou, Inhouse alebo ETA, no a ešte sa tak trošku do toho pletú tie nové verzie 2017, Steel a gold na koži. Nikdy som si nevedel predstaviť mať hodinky bez dátumu ( do minuty zabudnem kolkého je) a tak som na BB ani nepozrel. No ako bežal čas začala sa mi páčiť tá červená verzia, dátum mi už nechýbal. Teraz, keď je tu už nová verzia aj s dátumom tak neviem, či tam ten dátum chcem mať. Ach, to je komplikovaný život

• 5 years later...
  • 1 month later...

Věděli jste, že značka NORQAIN používá stejné (velmi podobné) strojky jako Tudor a Breitling? Věc se má tak: Tudor vyvinul svoje inhouse kalibry a pak založil společnost Kenissi, která strojky vyrábí pro ně, Breitling i NORQAIN.  "Nově" (rok 2020)  má 20% podílu má i Chanel. 

Pokud ale uvažujete, že budete mít Tudor strojek levněji, tak vás zklamu. NORQAIN je jen o trochu levnější, než Tudor...

• 2 weeks later...