Exiztence Posted January 1, 2020 Author Report Share Posted January 1, 2020 Vsetka cest ALS, ale toto tiez bolo prijemne https://frederiqueconstant.com/watch-finder/slimline/automatic-fc-306mr4s6/lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted January 2, 2020 Report Share Posted January 2, 2020 pravda, je to trosku neco jineho:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 V 2. 6. 2016 v 8:16, Exiztence napsal: Lange představil novou velikost původně 40mm Thin Saxonií v mnohem smysl dávajícím oblekovém pouzdru 37mm... Musím říct, že jsem byl přesvědčený o tomtéž. Že 37mm bude u oblekovek s tenkým rámečkem mnohem lepší než 40mm. Ale naživo jsou ty větší Thin Saxonie na normální chlapské ruce velikostně absolutně v pohodě - od cca 18,5 cm zápěstí vypadají zcela přiměřeně, s košilí i bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 před 1 hodinou, martar napsal: Musím říct, že jsem byl přesvědčený o tomtéž. Že 37mm bude u oblekovek s tenkým rámečkem mnohem lepší než 40mm. Ale naživo jsou ty větší Thin Saxonie na normální chlapské ruce velikostně absolutně v pohodě - od cca 18,5 cm zápěstí vypadají zcela přiměřeně, s košilí i bez. Súhlas, 40mm pri oblekovkách (ak nemajú nezmyselne dlhé nožičky) je úplne v pohode. 37mm aj v tomto prípade je už skôr na ženskú ruku, prípadne veľmi chudú ruku. Ja mám pomerne chudú ruku a obvod zápästia do 18cm a 37mm pôsobí trošku komicky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 Já právě u oblekovek normálně sahám po 36-38mm (a to unosím bez problémů 45 mm potápky!), ale 40 mm Thin Saxonia mě hrozně překvapily - jsou prostě nějak šikovně vymyšlený a udělaný, že ta velikost vůbec nevadí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erendil Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 Máte pravdu kluci, že ty Saxonie vypadají dost dobře, navíc pro lidi se širším zápěstím jsou tak akorát velké. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainee Posted March 3, 2023 Report Share Posted March 3, 2023 Já, mám LS rád. Ale tady mi strašně chybí vteřinová ručička. Hodinky jsou prázdné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts