Jump to content

A. Lange & Söhne Saxonia Thin In 37mm

Exiztence

Recommended Posts

• 1 year later...
V 2. 6. 2016 v 8:16, Exiztence napsal:

Lange představil novou velikost původně 40mm Thin Saxonií v mnohem smysl dávajícím oblekovém pouzdru 37mm...

Musím říct, že jsem byl přesvědčený o tomtéž. Že 37mm bude u oblekovek s tenkým rámečkem mnohem lepší než 40mm. Ale naživo jsou ty větší Thin Saxonie na normální chlapské ruce velikostně absolutně v pohodě - od cca 18,5 cm zápěstí vypadají zcela přiměřeně, s košilí i bez.

před 1 hodinou, martar napsal:

Musím říct, že jsem byl přesvědčený o tomtéž. Že 37mm bude u oblekovek s tenkým rámečkem mnohem lepší než 40mm. Ale naživo jsou ty větší Thin Saxonie na normální chlapské ruce velikostně absolutně v pohodě - od cca 18,5 cm zápěstí vypadají zcela přiměřeně, s košilí i bez.

Súhlas, 40mm pri oblekovkách (ak nemajú nezmyselne dlhé nožičky) je úplne v pohode. 37mm aj v tomto prípade je už skôr na ženskú ruku, prípadne veľmi chudú ruku. Ja mám pomerne chudú ruku a obvod zápästia do 18cm a 37mm pôsobí trošku komicky.

Já právě u oblekovek normálně sahám po 36-38mm (a to unosím bez problémů 45 mm potápky!), ale 40 mm Thin Saxonia mě hrozně překvapily - jsou prostě nějak šikovně vymyšlený a udělaný, že ta velikost vůbec nevadí.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...