buyk Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Dobrý den, opravil by mi prosím někdo hodinky Molnija. Koupil jse repasované z UK . Jdou přesně tedy šly přesně ale jak se mi vyskočila oska řemínek povolil a spadly na tvrdou podlahu. J e pravděpodobně vyskočená oska setrvačníku. No prostě je vidět že kolečko je volné. děkuji
Tikal Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Na FB jsi psal, že hodinář neměl díl a tady stačí setrvačku nasadit?
buyk Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 15 minutami, Tikal napsal: Na FB jsi psal, že hodinář neměl díl a tady stačí setrvačku nasadit? Přesně nevím, Možná že je zlomená oska .
buyk Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 24 minutami, Tikal napsal: Velmi pravděpodobné... napsal jsem prodejci na Ukrajnu kde jsem hodinky kupoval aby mi osku poslal ale nejsou moc ochotní. Zatím čekám ....
hodinar 1953 Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna (upraveno) Ak nie si skuseny dlhorocny hodinar,nemas na to nitovnik ,vela vymenenych osiek do Molniji ,tak ti ani new oska ne-pomoze!Zozen si dobreho stareho hodinara na to!Aj vycentrovat ,vyvazit taku zotrvacku je mnohokrat veda pre stareho hodinara ,to neni vymena osky do Prim 66-ky. Mozno aj ja mam este taku osku do 3602 kalibru.aj starych 2602? Mozno aj kompletku by ti poslal už s vymenenou oskou,ale mam spustu inej roboty.BACHA na toto pri vymene new osky!!!,musis ten zlomeny čep s kamena vybrat zmagnetovanou ihlou,inač aj new osku čep zlomíš!!! TZN.pozri na starej kompletke ktory cep je zlomeny,ci horny alebo dolny a ten vyber tou zmagnetovanou ihlou! --------------------------- Zial ja nechodim sem len malokedy,ani SZ necitam,takze tazko je sa so mnou spojit.Teraz som nasiel ze mi niekto pisal o tej zotrvacky do Molniji 3602.Ak nezabudnem pozriem to.Piste mi na mail:jankub-zavinac-centrum-sk --------------------- Tu si pozrite moje zlepsovaky, http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=48738&start=0 Upraveno 9. dubna uživatelem hodinar 1953
hodinar 1953 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) V 12. 3. 2025 v 14:19, buyk napsal: napsal jsem prodejci na Ukrajnu kde jsem hodinky kupoval aby mi osku poslal ale nejsou moc ochotní. Zatím čekám .... buyk,Už som ti urobil z vadných zotrvačiek jednu ,už je aj vyskušaná ,ktorú ti hned poslem ,ked mi napises adresu.Napis mi aké sučiasky potrebuješ ešte okrem zotrvačky,prípadne nárajie,mozno ti aj z toho niečo prihodím ku zotrvačke.Podpor ukrajinu a mas to odomna zadarmo aj s postovnym. Tiež by sa mi zisli zopar osiek do týchto Molnija 3602.mozno aj do 2602 styrý tip.Tu co mas nevyhod zobral by som ju.Ak mate niekto zotrvacky zo zlomenou oskov,poskodeným vlaskom,ste zo slov.mozno by zobral za suciasky do Prim,či inych hodiniek.mam spustu suciastok este. Zo slovenska by zobral aj strojceky vadne Molnia 3602 na suciastky ak vam zavadzaju,nepotrebujete ích. Upraveno 10. dubna uživatelem hodinar 1953
hodinar 1953 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) Ak chodíte z vychodneho slov.na ukrajinu a viete kupit osky do tychto Molnija 3602 novsý tip,ale aj 2602 strsi typ,napiste mi kupim zopar.Ak mate niekto na slovensku aj zotrvacky vadne napiste tiez.nyvyhadzujet ich. Upraveno 10. dubna uživatelem hodinar 1953
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se