Přejít na obsah

Breitling seawolf vs. Omega PO


Doporučené příspěvky

Jsem v tomto foru nováčkem, takže především všechny zdravím!! Zajímal by mě váš názor na tyto dvoje hodinky, nějak se nemohu rozhodnou. I když jsem oba modely viděl a vyzkoušel přímo na zápěstí, nepomohlo :-). Oba sedí i vypadají báječně.

 

Za prvé Breitling Avenger 2 Seawolf, black dial

 

Za druhé Omega Seamaster PO big size, a to buď 01.001 nebo 01.002. Ty oranžové jsou opravdu nádherné, i když vzhledem k barvě ne moc univerzální :-)

 

Jaký na to máte názor vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak oranzova je sice vyrazna, ale v pripade Omegy mi neprijde zase az tolik "poburujici" jako treba u Seiko Monster. Tezko se to vysvetluje, ale na mne to dela pocit, aby tato oranzova jen trochu vice upozornila na to, co je uvnitr. A pokud hodinky nemusis mit strikne v dress code, na "zasedani japonske firmy sahajici do dob samuraju", tak si myslim, ze jsou to hodinky pro kazdou prilezitost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ano :-), mám konkrétní nabídku ze dvou hodinářství, zlatnictví. PC 140 tis. Jde vidět, kolik na tom borci mají :-). Dokonce i jedna nepřímá nabídka je za 110tis(standard internetová cena). Mrkni na ihodonarstvi.cz.

Ano Ihodinastvi :) . Bez vyplnenych karet, zaruka jen u nich + zadna radost z koupe. Jako kdyz objednavas obal na telefon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím, co tím chtěl básník říci, ale:

záruka je záruka, ne? Absolutně nikoho neprotěžuji a pokud mi něco uteklo s i-hodinařstvím, tak pardon. Mezi 109 a 118 jdou koupit běžně u autorizovaných prodejců, to mám ověřené. Každý bez jakéhokoliv nátlaku, s nadsázkou, min 15% slevu. 

Jinak nevím, co myslíš tou radostí při koupi, ale já za tu radost považuji hodinky samotné a nikoli jak moc mi někdo při výběru leze do zadku. Což je v obchodech s tímto zbožím poměrně časté. Např. v Brně u Hanáka, kde jsem oba kousky zkoušel. Ale nechci se nikoho dotknout. Jak se říká podle gusta.....

Někdo je ochoten si za tyto dobré "pocity" připlatit, např. zmiňovaných 10-15 tis nebo i více. Já ne!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si někdo koupí Breitling na stránkách jako je ihodinarstvi.cz? Tak to jsem se opravdu pobavil.

Kup si nějaké zánovní z inzerce a uvidíš sám, že radost bude veliká a cena hodně zajímavá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořád to nějak nechápu, co je špatně na tomto obchodu, špatné chovaní, služby.... Co  Provazník? Gold Eligius?

Jinak po zánovních hodinkách jsem také koukal, ale vždy se z fotografií zdálo, že za dost poškozené, dost peněz. Navíc strach z padělku, poškození....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...