Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, myslim si, ze by nas tady bylo vice. Ale to by se museli najit dobrovolnici, kteri jiz maji zkusenosti z predchozich limitek. Muj prinos pro limitku by byl minimalni, protoze vim prd co a jak. :-(

Blbe kecat, to by mi ale slo. :-)

• Odpovědi 366
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No, myslim si, ze by nas tady bylo vice. Ale to by se museli najit dobrovolnici, kteri jiz maji zkusenosti z predchozich limitek. Muj prinos pro limitku by byl minimalni, protoze vim prd co a jak. :-(

Blbe kecat, to by mi ale slo. :-)

Tak to jsem na tom úplně stejně.

Odesláno (upraveno)

Jak na tom bude logo Prim nebo Elton bude to fejk.

a 1500 za potisk bez plechu je dost

tak to bude problém, všechny Igeny mají klenutý cifr.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Logo můžem změnit a vymyslet své. Cena při více kusů jde dolů.

Vím, že všechny Igeny jsou klenuté a to je problém. Snažil jsem si dělat rovný a pájel nožičky a stéjně se nepovedlo.

Potřebovalo by to odborníka.

Odesláno

Cifr bych nechal na Eltonu. Stejně by každý chtěl mít to logo Elton nebo Prim. Já bych se přimlouval spíše opět za Elton. Ne jen prim, který má 99% renovací Igen. Něco jako Elton No Date Igenmatic :D 

Odesláno

Nové nerezové pouzdro (součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko - popis laserem, otočný kroužek,zpruha kroužku, trubka pouzdra, armovací kroužek, těsnění?

Odesláno

Je to trochu off topic, ale chtel by nekdo do limitky PS2? Mam neco rozpracovany. Limitka PS2 uz nebyla ani nepamatuju :) A cena dobra

Až bude lepší luneta, jdu do toho. Jinak nelze.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...