Přejít na obsah

Pomoc s koupi hodinek cca kolem 8000,-


Doporučené příspěvky

Ahoj vsem po delsi dobe jsem se rozhodl, ze si poridim hodinky, ale nechtel bych koupit spatne a proto se obracim o radu na vas. Shanim nejaky automaty ve vyse uvedeny cene nove nebo zde z nabidek. Meli by jste pro me nejakej tip? Nasel jsem treba tyto jaky mate na ne nazor? Hledam neco podobneho v tomto stylu.

 

http://www.hodinky.cz/festina-automatic-6846-2.html?gclid=CjwKEAjwiYG9BRCkgK-G45S323oSJABnykKApxsgXV8qqsQHTt7xjiVBgjJoYTg12IunirVhPW3VyBoCeyrw_wcB

 

Vim ze se cenove nepohybuju kdo vi kde, ale treba me budete umet pomoci. Hodinky bych vyuzil na bezne noseni, ale i do spolecnosti. Diky moc za jakoukoliv radu a pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Průhled cifrem (open heard) Ti tu moc lidí nedoporučí a když, tak v úplně jiné cenovce, aby mělo alespoň trochu smysl se na něj dívat. Ani pochválení značky z tvého odkazu se zde nedočkáš, kvalita není nic moc, ale hlavně cena je minimálně dvojnásobná realitě. Vykašlal bych se na průhled a našel něco z řad, které Ti zde budou doporučovány, tedy Seiko, nebo Orient. Vždyť nabídka nejlevnějších, ale in-house strojků je tolik lákavá :) Mimo to se zde v prodeji objeví kousky za slušnou cenu, příkladně modely od značky Mido a podobně, jen vydržet a sledovat prodej.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtel bych automat, vodotesnost postaci proti vlhkosti a desti. Asi se pruhledu na strojek budu muset tedy vzdat me se hrozne libi videt jak ten strojek pracuje. Ohledne tech Seiko a Orient hodinek co by se dalo doporucit? Kdysi jsem mel v merku Seiko SARB033 ale ty v CR asi nesezenu ze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Orient Star nadhera do chvile nez jsem uvidel cenu. Muj rozpocet je bohuzel jakej je a na hodinky za 22.000 bohuzel muzi zapomenout. Ty Orise bych taky bral bohuzel muzu za hodinky nechat max 9k uz takhle me zena doma zabije :-)

Upraveno uživatelem kozaa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, open heartu se nevzdávej, pokud se Ti libí...mrkni na hodinky Zeppelin, řadu Flatline, tak bys možná něco v téhle cenovce mohl najít...já je kupoval tatíkovi, a je s nima už spoustu let spokojený a šlapou výborně

 

 

post-20351-0-81466200-1470209199_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krom uvedených parametrů by to chtělo znát velikost Tvé ruky, nebo pokud už máš sám představu, jak velký průměr hodinek unosíš. U hledaných modelů zvlášť (bo sou bez lunety) je každý milimetr do plusu znát. A zrovna ty Festiny (!) už maj průměr 41mm, což i na větší ruce nemusí dobře sedět.

 

Jinak takhle naslepo - za devítku už se daj sehnat lehce onošený, ale v super stavu Seiko SARB033. Skvělé univerzály v ideální velikosti 38mm ; alespoň pro zápěstí kolem 16-18cm (mým vokem). Postnutá fotka je na mé ruce cca 17cm.

 

post-37766-0-88925500-1470209197_thumb.jpg

 

Pokud bys opravdu chtěl open heart, dá se i v rámci budgetu něco najít. Model Orient FDB08004B jsem chvilku ponosil, sluší mu jak řemen, tak třeba i mesh, a do devítky se v pohodě vlezeš ikdyž Ti to čapnout celníci a napaří DPH.

https://www.amazon.com/Orient-FDB08004B-Esteem-Heart-Watch/dp/B005HZU7LK

 

post-37766-0-63377800-1470209217_thumb.png

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Orienty se taky dají sehnat v ČR. Oproti Zeppelin mají oboustranný nátah, ale absenci manuálního nátahu. Zeppelin s Miyotou natahuje jednostranně, ale lze ručně dotáhnout. A jestli netrváš na průhledu, tak koukni sem, jako "startovní automaty" není co řešit http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98286-jsprings-by-seiko/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...