Přejít na obsah

Tisell oblekovky


Doporučené příspěvky

Neměli jste náhodou někdo možnost vidět na život tyhle "oblekovky"? Nejsem si jistý vším co se o nich píše, ale taky si nejsem jistý, že jsou tak špatné, jak se o nich na fóru často píše... (myslím jako značka) Takže nemáte někdo náhodou zkušenost? Modření vs barvení, cifr se smaltem vs lesklá barva...

 

 http://www.nejpanskehodinky.cz/products/tisell/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konkrétně s tímto modelem osobní zkušenost nemám, ale ten samý strojek mi doma tluče v Parnis pilotkách, které jsem bral víceméně ze zvědavosti. Asi po deseti dnech trpělivého hraní si s mikroregulací se přesnost ustálila na cca +10 sec/den, což jsem upřímně ani neočekával. Z hlediska strojku tedy myslím slušný poměr cena/výkon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš řeším, jestli je pravda, co o nich tvrdí prodejce/výrobce.

Což je?

 

Však na tom linkovaným webu je jen nějakej výčet parametrů. Na to se asi spolehnout dá, pokud vyfiltruješ takový ty podezřelý věci jako "velmi kvalitní pravá kůže" apod. Jsou to prostě levný hodinky od korejský firmy s čínským strojkem, zpracování bude asi odpovídat ceně. Dal bych si pozor na velikost (na menší ruku to nebude).

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Týpek píše :) , hele viděl jsme spoustu číňanů, mám Steiny, Steiny jsem viděl prakticky všechny. Nedělám si iluze, že značky jako Archimede, Steinhart a jiné kupují obráběné díly ve švajcu, takže nemám ani blok proti značce Tisell. Kdysi jsem si koupil za dva litry na Ebay letecké Ticino a za ty prachy v obchodě fakt lepší nenajdeš. Jenže třeba nemají modřené ručičky ale barvené. Proto řeším osobní zkušenost s konkrétními hodinkami a detaily. Ty v odkazu jsou velké, ale pro mě jsou ok co do velikosti. Ale neřešil jsem je primárně pro sebe, konkrétně bych chtěl objednat tyto, jsou príma dědkovské :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se líbí tyto. Na wus je chválí (zpracování), myiota 9015 je podle mě fajn, tepelně modřené ručky, smalt. cifr, doomed safír s vnitřním AR, kulaté datum (pro někoho no-go) mi přijde zajímavé. Jen na oblekovky tohoto stylu mi přijdou už velké.

 

post-33466-0-56632200-1470644845_thumb.jpg

 

foto

Upraveno uživatelem vikinho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...