Přejít na obsah

Prvé lepšie hodinky +-8000


Doporučené příspěvky

No fakt na ten styl Junghanzu, jednoduche, ala vintage. Nebudem tvrdit, ze by som nedokazal zit s Certinami alebo Tissotmi na ruke, ale neviem ci by mi to robilo radost nejako dlhodobejsie.

 

@krtenek: tak jasne ze ked nejake vyberiem, tak ceny obzriem, ale nemyslim ze by niekde boli za polovicu, takze zatial pre ten rozhlad Koscom postaci, nie?

Pokud se ti líbí styl vintage, tak můžeš vybrat pěkné i z hodinek Tissot. Chtělo by to ovšem zásadněji navýšit rozpočet: http://www.tissotwatches.com/products/tissot-heritage-visodate-automatic/T0194301603101.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ŕešil jsem podobné dilema - jak začit s hodinkami a nevykrvácet, zadání jsem měl vlastně stejné jen byla podmínka automat. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si koupil místo hlavních hodinek víkendovky SKX009 a zatím nelituju. Postupem času jsem zjistil co mám vlastně na hodinkách rád a nyní již můžu klidně šetřit na pracovní oblekovy a těšit se na víkendy.

 

...musíš mít nové?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě Tissot z úvodního výběru. Krásné ručky ve tvaru listu, římské indexy, prostě noblesní. Junghansky vypadají jako něco-měřič (prostě ve stylu nudná stupnice, který rozumí jen znalci), Certiny taky nuda, nuda, šeď, šeď. Ale je to jen názor :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...