YPO Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 tramvaj je konečná ... s tou prostě neuhneš ..... tudle sem někde čet nějakej zápis z nehody ..... popis nehody řidičem: "idiot přehlídnul tramvaj za 60 milionů" já vytahuju ven jenom to na co si vzpomenu a taky mě to nebaví stříhat ..... nicméně jsem se dostal na nejvyšší stupeň nenávisti vůči středočechům ..... středočechy nenávidím víc než rolex a rolex bylo moje nejsprostější slovo .....to už neplatí ....... takže moje nejsprostější slovo je momentálně "středočech" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 nejhorší středočeši byli vždycky se značkou KL(Kladno), potom to sjednotili na S a jsou tak maskovanější je to něco UO tady na kralovehradecku (Ústí nad Orlicí) neko RK (Rychnov nad Kněžnou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Tak podle značky už dneska těžko soudit ne? Já třeba bydlím ve Středních Čechách ale na značce mám C. Jo a do Prahy moc autem nejezdim, stresujou mě agresivní autobusáci a tramvaje :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Ústí nevím,ale Rychnov n.Kněž. "RK" byl vždycky vyhlášený ,to je fakt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Taky mám Sko a jsem z Pcka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Taky mám Sko a jsem z Pcka :D z Pardubic? Dám si pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 nejhorší středočeši byli vždycky se značkou KL(Kladno), potom to sjednotili na S a jsou tak maskovanější je to něco UO tady na kralovehradecku (Ústí nad Orlicí) neko RK (Rychnov nad Kněžnou) úplně nejhorší pověst provázela značky PH, Praha východ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 všichni ste středočeši a dál se o tom odmítám bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 U nas do kdysi byly SPZetky KI - Karvina. A to ze u nas v "asii" ridici nikdy nebyli z tech slusnych, ohleduplnych a premyslejicich ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 z Pardubic? Dám si pozor ne ne... Plzeňský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 The best of je imho Ucko. To nevymyslis,co ty lidi po prijezdu do Praglu vyvadej za volantem. Kdyz jedu do Komotau nebo Krusnejch hor, tak je to tam OK, ale jakmile oni vyrazi na Prahu, tak se z nich v momente, kdy miji Slany, stavaji krvelacny bestie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Jo. Ústřice na nákupech v Letňanech jsou fakt zlo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Tohle lidový vyprávění o poznávačkách mě dycky bavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 jsem koukal na ty videa a začínám mít dojem, že jsou autobusácí nějak nervní................furt na někoho houkaj...... no nic do autobusu už nevlezu....nenechám se zabít........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Tenhle autobusák se nestyděl https://kino.idnes.cz/jak-v-akcnim-filmu-svedek-prekazil-kradez-motorky-f7y-/stupidni-zlocinci.aspx?c=A180907_100200_sileni-zlocinci_kuko od 0:55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Nejlepší je ten borec na konec ovšem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Chondroitin, glukosamin, hyaluron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Tak podle značky už dneska těžko soudit ne? Já třeba bydlím ve Středních Čechách ale na značce mám C. Jo a do Prahy moc autem nejezdim, stresujou mě agresivní autobusáci a tramvaje :-DNejhorší jsou samozřejmě "ceckaři". ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Na výletě s dítětem.... Dítě: co je to za strom?My: habr obecnýDítě: a proč? Není to lehký.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Na výletě s dítětem.... Dítě: co je to za strom?My: habr obecnýDítě: a proč? Není to lehký.... ...asi tak: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se