hopa26 Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 O Kauflandu vůbec nemluv. Obchod akorát pro zlost. https://dodiri.cz/2023/02/01/politicka-influencerka-lida-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 hele ale nechat si nacpat hadici do pera fakt boli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 No pekne dekuju, sem zas pred spanim nekdy vlezu. Mam za sebou horem i dolem. Spodek uz nedam nikdy, takovyto uvolnete se a pritom mi doktor poklepal dlani na zadek uz fakt znovu zazit nehodlam. A ted se dozvim, ze jeste hrozi, ze hrozi, ze mi budou strkat neco do pera. To uz napsany zni jako velky labuzo. A k tomu utikani z ordinace, ja jednou utekl ze zubarskyho kresla a kdyz na me nechapave civel, tak jsem na nej s rozloucenim hodil jako odpustek dvojku a pak si nasel novyho zubare.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Doporucuju tyhle reportaze od Víta Samka, trochu Vám to ty idealizovaný katastrofický scénáře srovná s realitou. Prošel vyšetření všech otvorů a natočil to. https://www.stream.cz/na-vlastni-otvor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Do konce života se budu potýkat s tím, že se pokouším řešit neřešitelná zadání. Dnes večer jsem se pokoušel své paní vysvětlit, proč si dávám do grogu trochu másla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Romane: Fyzika v praxi. Maslo rozpustene v horkem grogu vytvori na hladine souvislou vrstvu, cimz zabranuje odpareni alkoholu (ethanolu) z napoje a zaroven tim i zabranuje rychlejsimu ochlazeni napoje ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 před 15 minutami, Xenomorfus napsal: Romane: Fyzika v praxi. Maslo rozpustene v horkem grogu vytvori na hladine souvislou vrstvu, cimz zabranuje odpareni alkoholu (ethanolu) z napoje a zaroven tim i zabranuje rychlejsimu ochlazeni napoje ;-). Počkej @Roman I. to vysvětloval doma. Ženě.:-) Nevím jak u Vás, ale u nás v určité fázi diskuse přestávají platiti i fyzické zákony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Longu, u nas je to jednoduche. Kdyz sem se dostal na to dulezie zivotni rozcesti, kde se chlap musi rozmyslet, zda chce byt v zivote stastny a nebo zenaty, zvolil sem cestu "stastny" ;-). Takze nikdy nic nikomu nemusim vysvetlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Nerekl bych ze by se tolik alkoholu stihlo odparilo, tipoval jsem ze spis kvuli chuti. Slysim to prvne a rad se necham poucit Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Jak tuk pomáhá přenášet chuť by nám možná pomohl objasnit náš akademický kulinář @Tom4 - teda jestli na nás ještě nezanevřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Je to prostě dobrý. Do grogu Dávám skořici, hřebíček, muškátový oříšek. A ždibec másla. O tom vyprchávání alkoholu jsem taky četl, ale nevím, jak to změřit. Nejprve zkaramelizuju cukr, v rozvaru povařím koření a šup do hrnku s rumem. Nahoru máslo a kolečko citronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 před 32 minutami, Roman I. napsal: Je to prostě dobrý. Do grogu Dávám skořici, hřebíček, muškátový oříšek. A ždibec másla. O tom vyprchávání alkoholu jsem taky četl, ale nevím, jak to změřit. Nejprve zkaramelizuju cukr, v rozvaru povařím koření a šup do hrnku s rumem. Nahoru máslo a kolečko citronu Já používám stejnej postup... na svařák (i do něj dávám rum / skotskou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Na grog já jsem purista. Kopnu do sebe rum a horkou vodou pak opláchnu ten hrnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 (upraveno) Ona i ta voda je takovej až zbytečnej luxus. Upraveno 10. února 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Hele recept je recept… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Námořnickej grog používá místo vody červený víno, mně fungoval poměr 1,4l červenýho na 0,5l rumu. První přivést k varu víno s kořením dvěma lžícema másla. Jak přijde var, ochladím rumem, znovu přivedu k varu a odstavím. Med-citronová nebo pomerančová kůra-skořice-hřebíček je na vkusu každýho jedince. Jak tu zaznělo, máslo uzavře hladinu a zamezí odpaření alkoholu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 K doktorskym pataliim. Jsem byl asi 4 roky z5 na venetologii na Bulovce. Psala mi holka at si zajdu, ze ma chlamydie a tim padem ja taky.... Nejak jsem se objednal. A prijdu tam, dali mi dotaznik. Tak jsem ho vyplnil. A na konci jsem zaskrtl, ze se meho vysetreni mohou zucastnit studenti lekarske fakulty. Prijdu do ordinace a doktor, no vyborne zrovna tu mam tri devcata. Ono to moc lidi nechce. A zavolal 3 fakt hezke holky + 2 sestry a doktor. Normalne moc studem netrpim, tak nejak obecne. Prvne blbe forky doktora typu, jo tak podle poctu uvedenych partnerek za poslednich 12 mesicu se divim, ze tu jste poprve atd.. No a pak tak se svlecte a holky mi delaly stery z mocove trubice. No a jak vam dve holky drzi penis a treti vam do nej strka tampon (normalne to co se rika do nosu a vetsina lidi si tim cisti usi mi narvala do mocove trubice) a doktor nad tim je naviguje jako to musite poradne a pak to uz je moc a jeste si to zkusi obe kolegyne A dve sestricky se smejou. Neni to ani tak sexy ani zabavne, jak to mozna zni Rad bych rekl, ze to je situace kdy jsem se citil nejvic ponizeny, ale neni to ani top10... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 A to se tam vejde? Jinak RESPEKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Vejde. Ale svinsky to bolí ještě pár dní po tom. Absolvoval jsem jednou, ale pamatuju si to dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se