Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Klotzman: Je nejvic nejlepsi, zaslouzi si, abych ji rozmazloval. 

 

Uz jsem ubytovany, fakt super.

Jenomze jak s nicim nestunu, pripadam si nejak nepatricne.

Doktor prej jestli chci v ramci procedur plynovou injekci- sem si rikal euthanasie dorazila ze svycar potichu, ani se o tom verejne nemluvi.   :)

 

Plavat jezdim do Kolina, maly 25metrovy bazen je dobry peklicko, sem rozmlsanej az beda.

 

post-1144-0-13354200-1552908825_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo, podobně jako před 100 roky u Grünsteina klistýr/chinín a ještě předtím pijavice - koukám že jediný medicínsky relevantní statement je že bublina CO2 pod kůží by v malém množství neměla ublížit.

Ptát se po důvodech jakékoliv "terapie" poté co se hopa ve formuláři autodiagnostikoval "zdravej jako řípa" by mělo asi stejný efekt, jako když byla svého času drahá polovička s klukem na předškolním vyšetření u psychologa. Ten taky konstatoval že vše je v nejlepším pořádku - a hned se pro jistotu zeptal jestli nechce nějaké prášky...  :wacko:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plynové injekce jsou v lázeňství docela normální poslední dobou.

Při potížích s klouby a po zraněních jsou vynikající, akorát ten vpich už pak trochu bolí (měl jsem jich 30). Mně to pomohlo, ne že ne. I když jsem si taky ze začátku myslel něco o Grünsteinech a Mengelem, to je pravda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě ty injekce taky dost pomohly, měl jsem bloklá záda, bez vyhřezlé plotýnky. Dva měsíce se to léčilo. Rehabilitační doktorka vysvětlovala že to CO2 pod kůží nějak mění látkovou výměnu (ať už tím myslela cokoliv) a fakt mi to pomáhalo. Vpichy sice bolí ale proti tomu jak bolela záda to nic nebylo.

 

EDIT: Každopádně jako součást wellness bych si to píchat nenechal.

Upraveno uživatelem Drooz3R
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek: Pro mne to je dovolena. Pravidelna strava, pohyb, relaxace a aktivni odpocinek, spanek v noci, prochazky a povidani s lidma co se uz malo potkavam.

Dal jsem si procedury jen cviceni, masaze, koupele. Je cas stihnout hodne veci, vylety, ctu , mam tu playstation, jsem na pokoji s nejlepsim kamosem co jsme spolu jako mladaci prcali prvni holky. 

 

Libi se mi, jak je to neuspechane, v poklidu. 

Vcera u vecere sem se musel smat.

 

Prisli tam dve baby , blondaty, kapku vic prdelaty,kolem 40 roku a  stul kolegu je okamzite zaregistroval. Hned koralky k nim na seznameni, vtipy...

Vypadaly potesene.

 Buh vi, esli je nekdo utrhnul.  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi 15 let nazad, se nove dvoukoli, kola na podvozek vozila na vagonech a sundavala velkym jerabem, primo v hale.
Mel nosnost 50 tun, ohromny hak, na nej se dalo ocelove oko s 4 lanky a mensimi hacky na koncich.
Ty se protahnou pod osu dvoukoli a sundaji uz primo na kolej a rucne odsunou na urcene misto.

Nahore na vagonu celou vykladku ridil p. Mastik, spokojeny jak jde prace pekne od ruky a ze bude do svaciny hotovo. Posledni dvoukoli. Kolem sla svacinarka, polevil tedy v ostrazitosti a jeste z vagonu ji diktoval svou objednavku.
Potom seskocil dolu a .....

Nevsimnul si, ze kolegove jiz posledni dvoukoli odhaknuli a on skocil primo rozkrokem na kyvajici se hacek. Ten projel nejen monterkama, ale i sourkem a zastavil se az o kost.

Zle jazyky tvrdi, ze trvalo drahnou dobu nez se dostavila zavodni lekarka, protoze kdo sel okolo, pridal dobre minenou radu jak nejlepe postupovat. Nejprve bylo nutne zjistit rozsah samotneho roztrzeni pytle, zda mu nevypadly koule tou dirou ven, jak nejlepe ten hak dostat -zda lehce nevytahnout jerabem nahoru a ze to treba vyklouzne, nebo zda ho vyhaknout a poslat i se 4 lanky a ocelovym okem trolejbusem do nemocnice. A kdyz se to z pytle energicky a plynule vyskubne, treba bude stacit jen naplast a doktor se na to vubec nemusi volat....
Nakonec to tedy bylo v nemocnici na šití, zadne trvale nasledky po pracovnim urazu nejsou zname a na tuto neprijemnost se skoro zapomnelo, prece jen uz je to hodne roku nazad. 
Pan Mastik pracoval na dilne az do odchodu do duchodu a byl jednim z osvedcenych pracovniku, prijemnych a laskavych. Zazil jsem ho. Jen se mi sam nikdy nepochlubil. 01.gif

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sám sebe jako inteligenta zbytečně nepřeceňuji, když jsem však dnes viděl takhle umístěnou fotbalovou branku, říkám si, že jsem těžce v pohodě. To někdo musel vymyslet, postavit, všichni v pohodě

34f91280b7bafb1683a4faaceb792546.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...