Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Jako jo, to by asi slo. Ale tady jsem to myslel vazne - dva lidi, kteri by se velmi pravdepodobne nikdy nepotkali. A kdyz uz tak by slovo neprohodili. Potkali se na foru s hodinkama, delaji spolu blog o zeleznici a navic si evidentne sedli i lidsky. Asi jsem nejaky nostalgicky, ale strasne se mi to libi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spoluprace s KFL .

Chytrej je a neustale ciha na jakekoliv zavahani. Pamatuje si, lstive vytahuje screeny komunikace, takze se mi tezko vykrucuje.

Ponizuje mne ve videich, ktere nejdou verejne publikovat. Smeje se jim kazdy, kdo je vidi.

:D

je to normální hajzl ...... za mnou občas přijde ..... povozí se, ohřeje se a de domů ..... taky žebrá jízdenky a já mám pak manko v kase

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

znovu se mi potvrdilo že svět je plný idiotů a doprava je jejich hnízdo. Ano, opět jde o dnes již legendární vylepšení silnice ve Velkém Meziříčí do podoby ukrutného tobogánu, médii kulantně nazývaného "esíčka".

Město si na tu šílenost nechalo zpracovat posudek, holt je potřeba mít v ruce důkaz neomylnosti. To si přečtěte, to se pobavíte. http://www.novinyvm.cz/16732-mesto-uz-ma-posudek-prelozky-trebicske-ulici.html Ten člověk si dokáže v pěti větách desetkrát odporovat, přičemž vrcholným kouskem je tvrzení že je to skvěle bezbariérový, akorát teda s tím drobným a bezvýznamným nedostatkem, že se do toho kopce nikdo nevydrápe. 

 

 

Jen pro doplnění, dřív tam byla prudká zatáčka v kopci, kde občas v zimě uvázl náklaďák a drcnul do svodidel, asi třikrát za mnoho let. Teď je situace taková že majitel místní autoškoly odmítá tudy s žáky jezdit, správa silnic to v zimě nebude udržovat protože nebude riskovat že ten sypač rozbije, mimochodem, ředitel byl dříve na radnici když ta zrůda vznikla a některé autobusové linky oznámily, že na zimu mění trasu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak slyším nějakého ouředního zmrda kvákat o módním "zklidňování doravy" (jedno jestli úchylným zužováním ve kterém se nevyhne auto s cyklistou, vysokýma ostrůvkama s vegetací, samoúčelnýma šikanama, mrtvýma policajtama a pod.), otvírá se mi kudla v kapse - protože ve finále budou (tak jako u nás) místo plynyle jedoucích aut akorát pro sanitky/hasiče neprůjezdné kolony, v nich bouračky a chodci přejetí i na (do té doby bezpečných) chodnících...  :furious:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bych si dovolil oponovat. Je to hlavně kvůli kokotum, kteří, když vidí auto na kruháči, tak nejedou. A je jedno, že by se tam protáhla Tatra s vlekem. To je ten duvod, proč není vidět skrz kruháč.

Tak to je myslenka roku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...