Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Tak nevím, mě to moc nebere, nejde o bagr ani o vláčky, ale proste je to o ničem...taková středoškolská úroveň, trochu jako Acylpyrin - nepomůže/neuškodí 

líbilo se mi, když psal YPO skvělá ironie, nadhled, ta hraná nasranost na svět, glosování člověk se zasmál a nebylo to tak dlouhý :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuju vsem, sam dobre vim, ze to nejni buh vi co. Obcas mam potrebu popsat svou radost z uplne obycejnych veci, ktere kolem sebe mam. 

S bagrem jsem si hlavne uzival, ze nehraju v pruseru hlavni roli, protoze jsem toho ted zazil v praci docela dost a je fajn si pripomenout pouze roli statickeho pozorovatele.

Tlemit cizimu nestesti mi jde naramne!  

YPO  chybi , souhlasim.

Se mi libi, kdyz jeste nemusime bejt uplne hyperkorektni a muzem i nadavat na veci, co nam nevonej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak jsem se k tomu dostal až teď, ale zážitek jsem měl včera a po 40ti letech za volantem jsem to viděl poprvé. Jel jsem včera po obědě po dálnici z Plzně na Prahu a za Rokycanama v tom zúženém úseku, kde je rychlost 100, jsem předjel kamion a vidím, že se přibližuje černý bavorák asi X5, tak jsem mu uhnul do pravého pruhu, on předjel  a zařadil se přede mě. V tom prda, z bavoráku se černě zakouřilo, začaly létat nějaké úlomky, jen jsem krčil hlavu za volantem, za ním na zemi půl metrový tmavý pruh, já dostal olejovou spršku, bavor zapnul výstrážné a teprve pak jsem sklapnul čelisti a vyjel doleva. U Mýta jsem zastavil na pumpě a auto skropené od oleje, jinak nic, měl jsem kliku, že mi nějaký úlomek nerozbil sklo..... To mu rupla vana nebo co se mohlo stát?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, Zmizík napsal:

To asi jen vypaloval ten DPF filtr

Dneska mě k tomu napadla taky jízlivá poznámka, ale včera mi chlapa bylo pak i líto (když jsem z toho vyvázl bez úhony ;)), stalo se to v blbém místě, moh to do něj někdo napálit a vůbec je to k nas.ání, když se kočár vysype. Jel jsem pak asi za 2,5 hodiny zpátky a v tom místě nikde nic, vše odklizeno, to jsem se divil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajimava vec se mi ted stala.. du takhle z prace, najednou proti me moc pekna pihata holka kolem triceti (lehce namalovana, dziny bundicka) a prej ahoj a jestli nevim, kde je Tancici dum. Tak zacnu neco zblebtat, ona mezitim ze nejsem z Prahy vid a ze jak se jmenuju, ona se predstavi, tak uz je mi to divny.. no a pak povida ze jsem jako peknej chlap, ze ji Tancici dum nezajima a ze jestli bych ji teda nedal cislo a nekam bychom nezasli. Tak mekotam neco o zene a detech a ze s ni nikam nemuzu, pac jsem mekkej a zamilovavaci a nedopadlo by to dobre. No a ona se krasne usmeje, ze at se teda nezlobim a ahoj.
 A ted furt premejslim, jestli to byl nejakej socialni experiment, nebo shit test od moji zeny:), nebo by me okradla a zabila.. a uplne nakonec si nechavam tu moznost ze to myslela vazne a ja dekuju bohu, ze jsem v sobe nemel o tri piva vic:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidis, taky dobry, to me nenapadlo. Uplne na to nevypadala, ale lidi sou svine:)

 Ona me teda netahla nikam rovnou, ale buhvi, jak by to pokracovalo.. Sem uz zacal jako ze sorry, ona “ses zenatej vid” a vypadala u toho ze ji to jako fakt nepotesilo. Coz by vlastne bylo logicky i u kapsarsko-pritelomlatici varianty:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...