Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Berbatow napsal:

Minulý týden mi známá, která pracuje v nějakém hotelu v Mikulově, říkala, že jim našli v pokojích štěnice. Mazec.

Tipuju že breberky a ten hotel má 4*.  ;)

Jinak štěnice nejsou nic neobvyklého v hotelích. Nicméně nepřenáší nemoci, nic takového a pečlivý deratizátor plus management co ví něco o housekeepingu si s tím poradí. Ostuda je to festovní, bohužel ty mrchy tam může přinést kdokoliv z hostů a zjistíš to až za několik týdnů nebo měsíců. Největší problém je hit posledních let, tedy místo pokojských děvčata z UK, 12 hodin denně 7 dní v týdnu, úklid pak stojí za hovno a nějakého broučka (štěnice fakt nejsou mikroskopický broučci) přehléhnou a nevnímaji, to je pak klíč k problému. :( Ovšem speciálně Mikulov, kde pokojská dostane 15 tisíc a hned za čárou 30 je na pracovní síly dost specifický. 

Likvidace je taky mazec, v podstatě musíš rozebrat pokoj, komplet nábytek, čela, obložení pokud je, následně deratizátor, potom vše vysát plus parní čistič, znovu deratizátor, složit zpátky. Při větším výskytu i okolní pokoje. Když se to zanedbá je problém za několik měsíců zpátky. 

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, tak zřejmě dobře nastavená hra ty Monopoly. Hrál jsem to dnes s dětma (přes 4 hodiny?, slušně je to odtrhlo od PC a tabletů) a vyhrál ten (ne já), kdo byl nejčastěji ve vězení a měl energetické závody a vodárny. Jen musím ještě děti uklidnit, že takoví lidé reálně do basy moc nechodí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...

Tvl jdu do koupelny, že si zastřihnu fousy, strojek mám nastavenej jako obyvkle na max. Přijde žena a je strašně ftipná, že se tím jako oholí dole, ať jí to půčím. No, já jakože protestuju, ona jakože to dole testuje a pak mi to dá zpátky. Takže se vrátím k tomu svýmu xichtu, zajedu do fousů a co to ku+wa je? Vona to z mně neznámýho důvodu přecvakla z max na min, tj asi 1 mm. A pak svěř ženský nějakou techniku ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@warann Ber to jenom jako popíchnutí - z mého (a asi i orolova) pohledu to skutečně není zas tak dávno, co Daliboru Jandovi posílaly fanynky jeho "velkého mikrofonu" žiletky, aby se jim oholil :speak_cool:

Magorů a masochistických uchyláků kteří už samýma roupama nevěděli co se svým tělem byly odjakživa mraky, fandama tetování a piercingu počínaje a konče pošukama, dožadujícíma se amputace zdravé okončetiny a nebo opakované změny pohlaví (linky a obrázky sem radši dávat nebudu). Štěstí že ochlupení a fousy lze (při změně módy a nebo společenské poptávky na dresscode) "téměř na počkání" nechat dorůst a nebo zase oholit, u vlasů už to bohužel s přibývajícím věkem nebývá úplně spolehlivé :smoke:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...