Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neodbytně se mi vtírá pocit, že se jednou za čas sejde jakási skupina mocných, strašně se vožerou a sjedou a pak se trumfujou, kdo vymyslí větší píčovinu. Pak to pustí do světa a vždycky se najde hromada dementů, který se toho chytnou, jako hovno košile. Jinak to totiž není možný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Vcera jsem mel zazitek, ze bych prdeli strachy precvaknul 8čku drat. Klasika patek odpoledne, plnej vlak lidi, vypravci vzorne postavenou vlakovou cestu. Jedu stovkou.

Kilometr pred žst. Chrudim narovnane kameny na obou kolejich asi 10 jich bylo. A po dalsich 50 metrech jich bylo narovnanych opet na obou kolejich asi 30. Casem to zpracuji do textu, ale musim pockat, az probehne vysetrovani. 
Srdicko mi ťukalo fest. Domu jsem dorazil jako z diskoteky-v 2,45 ráno.
Dneska jsem si šel pred obedem zabehat a spise ze zajmu pocital kolik ukonu jsem po incidentu musel udelat. U stovky mne to prestalo bavit, pac jsem nebyl ani v pulce. V kratkem case uz druhy zazitek, co neni nic moc. 

Chybí mi plavečák. Fest!

 

Screenshot_20210508-173304_VLC.jpg

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hopiku, blbe to na mobilu vidim. Chapu spravne, ze kameny na kolejich vlak nedal. Cekal bych, ze si toho takova masa zeleza ani nevsimne. 

Btw jako kluk jsem s dedou daval na koleje hlinikovej padesatnik, to je asi taky trestny, vid?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pluhy má, ale kámen to nevymezí, je tam poměrně velká mezera...

No a hlavně to stojí prachy... Soustruh nemá každé depo... Bohumín, Přerov, Brno, Praha? Hodina práce chlapa 800 Kč, nože, převoz... Většinou se srovnají všechny 4 osy, celá směna v hajzlu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cikrave. No nebude to sranda ridit masinu. Ja bych to vyhodnotil tak, ze bych je prejel. Brzdeni naplno je o hubu, uplne bych videl jak mi tam vzadu padaj babky na sebe. Ale samo vim prd, co a jak. Kazdopadne napad davat kameni na koleje je  ultra dementni

Jinak ten smetacek je pravda, to je vlastne uplne logicky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, lub napsal:

Já bych tohle nemohl dělat. Měl bych věčně stíhu z toho, co na kolejích potkám a že uhnout nemůžu. To je práce pro chlapy s nervy ze železa :)

Film Deník strojvůdce. Někdo to má úplně obráceně. 😀

https://www.csfd.cz/film/442281-denik-strojvudce/prehled/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Krasne odpoledne. Sedime s rodinkou a sousedy za domem a uzivame. Zena jde pro neco do garaze a pta se jestli mi ma neco donest. A tak jedno pivko draha prosim. 
Za pet minut je zpet, druzi se se sousedovic malou dcerkou, krasne se na me usmeje a vypada spokojene. Tak se ptam, pro co jsi sla milacku? No, byla jsem s deckama ve meste, pro sandaly a boty do telocviku. Uz jsem vedel, ze to nestymuje, ale cekal jsem. No a jak jsme byli v tom meste, malej nickolas chtel antistresovou mackaci zabu. To uz jsem se ji snazil zastavit, lec marne. Postoupili jsme k navratu domu, vyzvednuti sousedu, navstevy blizke samoobsluhy s nakupem nanuku atd. A kdyz skoncila povidam, a co to ma spolecnyho s tim, ze nemam to pivo???

Miluji svou zenu, vratila se do garaze a donesla ho. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásný!

Sám tyhle chvilky, kdy manželku můžu škádlit, úplně zbožňuji.

Jak mi otevřeli bazén. Měl jsem k paní osvětlující promluvu, že se teď musíme na čas jako rodina více semknout, abych absenci mohl rychle dohnat.

Seděla, dívala se na mne s chápavým výrazem a povídá:  "Tak děti, zase nám to začne! To to uteklo, viďte. Rozlučte se s tatínkem."  :D

Řekl jsem, že ji mám rád a dal jí pusu.  

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...