Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Nehledě na velikost ptáka se mi ten IQ test zdá dost optimistickej.

Čas tam zjevně hraje velkou roli, jenže já u toho čuměl na Bony a klid a zrovna si to tam klucí rozdávali s tou mladou holčinou a to mě fest zdrželo. I tak mi vyšlo 150, což mám potvrzené, že nemám. Leda bych za 20 let od tehdejšího měření nějak dospěl nebo co.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nekde cetl ze IQ testy se furt optimalizujou k te stovce kterou ma vetsina no a jak ty generace furt debilni a debilni tak sou ty testy jednodussi ale IQ je furt prumerne sto. https://cs.wikipedia.org/wiki/Inteligenční_kvocient#/media/Soubor:IQ_curve.svg ... takze hovno chytry, ste proste stary. :)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nekde cetl ze IQ testy se furt optimalizujou k te stovce kterou ma vetsina no a jak ty generace furt debilni a debilni tak sou ty testy jednodussi ale IQ je furt prumerne sto. https://cs.wikipedia.org/wiki/Inteligenční_kvocient#/media/Soubor:IQ_curve.svg ... takze hovno chytry, ste proste stary.
 
 


Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, guzmic napsal:

Jednu dobu jsem měl doma tři, jeden na značkách na cestu, druhý kross do terénu a třetí na ND, ale nemůžu si pomoc, byl to celkem křáp, mě to nejelo 300km v jednom kuse, aby člověk nemusel něco opravovat.

Copak 21 šlapala vcelku dobře,ale brácha měl 05ku (s plechama) a to byl pěknej sráč.Ten se v tom tehdá musel furt "vrtat".Když se nad tím zamyslím,tak už to je bratru 47 let zpátky😀.Kua,jak ten čas letí:huh:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, obcas to tak bohuzel konci, driv nez stihnou nasbirat zkusenosti ktere by je za par let zachranily. Je to glitch v matrixu.

 

Kdyz koukam na ty fotky, na tu silnici, ten strom a to auto ... ona ttam snad musela dostat hodiny, mozna spatne tlumice, gumy. Hmm ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravotočivá zatáčka, možná před ní delší rovinka a mohla jet nad limit. Silnice mokrá, jak píšeš, smyk příp. hodiny a náraz do břízy... Kdyby jsou ... Kdyby ji minula, mohlo to dopadnout pravděpodobně líp. To jsou ty momenty, kdy někdo má z p.dele kliku a někdo holt ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem byl na ocnim. Mlada doktorka:”podivejte se dolu.” Super kozy. A pak nahoru, doleva, doprava a zase…. Tesim se…. Vynechava dolu a zase nahoru. Svinskej zivot

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, mamenec napsal:

Dodneska jsem rad ze sem tyhle teleci roky prezil... Kdyz si vzpomenu jak jsem si pripadal nesmrtelnej a vyjezdenej...

Jo, tak tohle si říkám často taky. Jezdili jsme teda s trochu jinými auty (Š 100, 120), ale stylem min. BMW 635 Csi :D . Jezdil jsem na ME cesťáků do Brna v dobách, kdy jezdili s bavorákem Vojtěch, Enge a to jsem pak byl  "mistr volantu" a hrozně namotivovaný :D.
Musím zaklepat, já tedy párkrát měl tu pověstnou z p.dele kliku.

 

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska se vracím po 15 hod. z Plzně, na výjezdu ze Šlovic tomu začínám nakládat a za první mírnou zatáčkou vidím v dálce stát dodávku a od ní směrem ke mně dva chlapi, mávají na mě a ukazují před sebe na silnici....  ležela tam srna, kterou trefili. 
Tak opět klika, jet o fous dřív, tak jsem ji nabral já - dneska bych v tom místě jel mírně nad limit :angel:, chudák bonbon (Leon) a srna taky, to by byla prda!

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád jel ožralý na elektrokole. Upadnul a kolo na něj. A jak byl ožralý, nebyl schopen se zpod kola zvednout. Po nějaké době ho nenapadlo nic lepšího než zavolat 112. Na majáky přijela záchranka, hasiči a policajti. Už si nepamatuje, co komu říkal, ale policajtům odmítl dýchat s vysvětlením, že k tomu nemá důvod. Tak jsem zvědavý, jak dopadne správní řízení😂 Naštěstí byl jen dotlučený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...