Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, vzduch napsal:

Kamarád jel ožralý na elektrokole. Upadnul a kolo na něj. A jak byl ožralý, nebyl schopen se zpod kola zvednout. Po nějaké době ho nenapadlo nic lepšího než zavolat 112. Na majáky přijela záchranka, hasiči a policajti. Už si nepamatuje, co komu říkal, ale policajtům odmítl dýchat s vysvětlením, že k tomu nemá důvod. Tak jsem zvědavý, jak dopadne správní řízení😂 Naštěstí byl jen dotlučený.

vysvětluje mnohé :)

(sorry nedalo mi to :))

Clip.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, známej předloni podobná situace. Jeli s jeho kámošem z hospody na elektrokolech. Nalitý. Jeli mimo silnici, polňačkou pod lesem. Známej se zválel a nabil si hubu, docela dost, měl pár zlomenin. Ten druhej mu zavolal sanitku. První dorazili fízlové, dali mu hned dejchnout. Pak ho odvezla sanitka a fízlové ještě zabavili jeho kolo na zkoumání. Rozuzlení: ztráta řidičáku (B+C) na rok a půl, za řízení pod vlivem na veřejný komunikaci a navrch jízda bez platného řidičského oprávnění. To elektrokolo vyhodnotili pro vyšší výkon jako motocykl. Docela by mne zajímalo, co by vzali takovýmu, co řidičák nemá vůbec?

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2014-341#f5479969

Tady je co je jeste kolo. Spis by me v tomto pripade zajimalo jestli musel neco platit ČKP. Ta klasifikace kola jako motorky a tedy jizda bez ŘO je zajimava, cekal bych spis jizda s vozidlem ktere neni zpusobile k provozu na PK. Zajimave ze zkoumali jestli to kolo umi vetsi vykon (a kdyby v nejakych dokumentech od vyrobce byl, nevim jak by vyvraceli ze si ho sam v garazi nesnizil). Spis bych to videl na velmi spatnou obhajobu. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Řeším pro děcka na tábor rekvizity na hry. Letos jedem Marvelovky. Jedna z věcí, Orb a kámen síly. Orb máme z 3D tiskárny. Dvě polokoule. Jak udělat, aby od sebe šly těžko oddělat a byl v nich kámen síly. Takže, do každé polokoule na dno přilepit magnet a kulový magnet doprostřed, který bude jako kámen síly. Objednáno, zaplaceno, vyzvednuto. První pokus na zjištění síly magnetů, ještě nasucho bez Orbu. 10 vteřin po rozbalení balíčku 🤦‍♀️
 

 

231EC03A-918B-433A-8199-0A66E76B7C0E.jpeg

0F854392-6027-4BCC-8764-A6C935D8D834.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Jsem si dneska ráno na 6tou vstal a fandil Procházkovi tak intezivně, že vyhrál. V okamžik, kdy se škrtilo mi psal jeden zdejší člen, proč už sem nedám ten výlet. Vlastně ani nevím, vnímám nějak divnou náladu všude kolem sebe, lidi jsou naštvaní , mrzutí a podráždění a nechci poslouchat že to tady spamuju.

Na druhou stranu, tady to vlastně všechno začalo a skutečně se to rozjelo jen díky foru Chnmg. Především zásadní spojenectví s adminem. Třeba to bude pro někoho tip na výlet. Já se bavil skvěle.  Díkes.

https://www.strojvedouci.com/2022/objevny-rok-europa-park-1/

https://www.strojvedouci.com/2022/objevny-rok-europa-park-2/

https://www.strojvedouci.com/2022/objevny-rok-europa-park-3/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Ja jen drobne hlaseni pro pana strojvedouciho, ze u CD na trase Pce - Praha je vse v norme. Rano jsem koukl na Mujvlak a vse na cas. Po prijezdu k nadrazi sviti tabule bez zpozdeni. Koupim listek a rozhlas hlasi, ze vlak prijizdi k nastupisti. Znervoznim, tohle je nejaky divny. Nicmene vyrazim na nastupiste a pri ceste podchodem uz hlasi 10 minut zpozdeni. Neni to moc, ale aspon neco. Uz jsem se fakt lekl, ze je neco mimo normu. 

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třebas Soňáka máš na mysli?  😀

(Sem včera ochutnal vlastní meducínu.  )

Ráno jsem jel do HK a měl tam na 3 hodinky přerušenou směnu. Mám tam od 10hod do 13,02 hod spát, abych vydržel čerstvej až do večera a ušetřil tím podniku trochu peněz, protože jsme vynikající hospodáři. Normálně bych si tam šel místo toho  zaplavat, ale tušil sem poděl a zjistil, že maj odstavený celý lázně skrzevá nefunkční horkovod páč údržba.

Lstivě jsem se přesunul zpět do Pardubic, odplaval trenink a když jsem se v 12,30 na peroně pídil po vlaku, který mne má dopravit zpět, dost mi trnulo. Vlak nikde. Pouze nyní po výluce smečka lidí odevzdaně a pokorně čekající zda něco dorazí.....  Dobře jsme je vychovali!

Nejvíc nervozní (a nasranej) sem byl já.

Nakonec přijel Panter, seklej o 20 minut, páč výluka a místo 100 může jet jen padesát.

Protože jsem tenhle po novu úsek ještě nejel, sedl sem si k fíroj dopředu a vyslechl nějaké klípky.

Máro...  On nadával ještě víc než já.  😀😀

Lidi jsou tak neuvěřitelně naštvaný, že si to asi nedokáže představit.   

Mimochodem- mi začala šňůra a jsem 12 dní v kuse v práci. 

Tohle máme už pred prázdninama na dveřích....   

A tak.  :) 

 

20220613_180220.jpg

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta cedule - to je teda narez 🙀. Jinak ja jeste celou cestu stojim, coz je ale moje blbost, mel jsem mit mistenku. Aspon ze jedu na nejaky hogo fogo skoleni v Martiottu, kam jsem byl milostive vyslan, tak si snad zlepsim naladu nejakym fajn obcerstvenim. A kdyz ani to ne, tak snad aspon kafe ..hejdhejdunn€/&@!/!)2)2?/€3€!:&3!:€4€)€@@sdbb…. to nic, to jen s nama hodil vlak. Kafem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jdu z oběda a zastavil mě takový starší borec, celkem sympaťák: "Pane, prosím, kde je tady ulice Horní?". Říkám: "Tady přes křižovatku a nahoru.". A on povídá: "Tak to je kunda ta moja švica...". A hned vytáhl telefon a dal mi přečíst, co mu napsala: "Vystoupíš u Milosrdných bratří, půjdeš dál po směru jízdy a na křižovatce se dáš doleva." .... (Ano, doprava mělo být... Hotovo, prostě kunda...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...