Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

@KFL Soucítím s Tebou a nedivím se. Na šlaufku do kadiďůlku jsem byl  před třemi lety taky s oblbovákem  a to pouze jednou a nelíbilo se mi to, ale jako onko pacient jsem na to vyšetření raka tlustého střeva jít už musel.

Výsledek z medicinského pohledu OK a já měl co vyprávět kamarádům. Lehněte si na bok a uvolněte se, no tak povolte, povolte  ..................... 😞 A to byla ta kamera slabá 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, KFL napsal:

Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek emoji3.png.

Dobře si udělal a pobavilo, já už jsem z čekáren také několikrát zdrhnul, někdy hlasový projev z ordinace a někdy drsné poznámky lidí v čekárně, jaký je doktor ras apod., mě po chvíli rozhodování donutilo se odporoučet. Teda nebylo to nikdy nic akutního.

Tohle se asi v reálu nezažije, ale byla by to pr.el :D

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, KFL napsal:

Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek emoji3.png.

Chapu, storka je to dobra i dobre napsana! Ale vzdycky jsem si myslel, ze lide utikajici z cekaren ordinaci jsou jen klise  z TV inscenaci :)) 
Kazdopadne vzkaz vsem: chodte, da se to prezit a pokud vysledky dopadnou dobre, je to psychicka vzpruha k nezaplaceni! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@KFL- pobavil. Já jsem měl před 2 měsíci termín na šlauch horem i dolem, během jednoho sezení. Docela jsem z toho měl vítr. Tak jsem si připravil pár fórů, jak to budu okecávat, až se jim tam rozbrečím…no přijdu a sestra po mém převlečení do mundůru s dírou na prdeli povídá: “my si vás na hodinku uspíme”. Po probuzení jsem vůbec netušil, že jsem něco někde měl…..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=6759]KFL[/mention]- pobavil. Já jsem měl před 2 měsíci termín na šlauch horem i dolem, během jednoho sezení. Docela jsem z toho měl vítr. Tak jsem si připravil pár fórů, jak to budu okecávat, až se jim tam rozbrečím…no přijdu a sestra po mém převlečení do mundůru s dírou na prdeli povídá: “my si vás na hodinku uspíme”. Po probuzení jsem vůbec netušil, že jsem něco někde měl…..

Jj, me dokonce sestra ulozila a hladila po vlasech. Pripadal jsem si jak ve skolce .

Nekde holt umi a je to v pohode.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdo tu výše psal, že "nedělejte z toho lékařský koutek", ale když už jsem sem dal to video - chtěl jsem napsat, že když už jdu na nějaké takové nepříjemné vyšetření, snažím se myslet na podobné vtipné situace, ale moc to nepomáhá :D.

Absolvoval jsem různá nepříjemná vyšetření i ta do "všech otvorů" a řeknu vám, že nejhorší byla cystoskopie močáku.
Šel jsem na to absolutně teoreticky neznalý. Výkon samotný v pohodě, ale co následovalo potom .... Trpěl jsem jak zvíře snad měsíc. Jeden pán v diskuzi k tomu na netu napsal, že bolest je taková, jako když se snažíte vymočit žiletku a je to tak. Musel jsem asi den poté jet v noci ve dvě hodiny na pohotovost, pak antibiotika a pořád bolest.
Někde píšou, že to normálně odezní do 48 hodin, jo tak u mě ani omylem, jen při vzpomínce na to a je to už tak 5 let, se oklepu a říkám: NIKDY VÍCE!!!!

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...