Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Hotel dostal pokutu za to, že odmítl ubytovat dítě mladší 10 let. Jaký člověk pošle udání za tento "zločin" ?

https://liberec.idnes.cz/bedrichov-janov-prichovice-hotel-deti-zakaz-vstupu-pokuty-pok-/liberec-zpravy.aspx?c=A181023_161845_liberec-zpravy_jape

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak čítám, že těch pět tisíc klidně zaplatí jako režijní náklady.

Vzpomínám si na scénu ze Zvířete s Belmondem, jak simuloval demenci a pučoval si v sousedství kvůli sociálce děcka a těhotnou babu. To bych udělal taky, bejt pan hotel - takový dvě tři řvoucí mimina by při jednání s inspekcí mohla dodat zajímavý dramatický akcent. Nakonec i u toho soudu - sorry, neteř nemá kdo hlídat :-)

Odkaz ke komentáři

Myslíš ty nevychovaný fracky, co se tam chtěli mermomocí nacpat i s vlastníma dětma?

Edit: Tipuju, že na zádi jejich povozu budou vyděračský samolepky, třeba "Tomášek a Peťulka" :-)

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

no .... cunda na kole .... popravdě jsem o ní ani nevěděl po osmi hodinách za volantem ..... až když se zjevila ...... srala mě až na Zbraslav ..... doufám, že se aspoň trochu nadejchala spálený nafty ..... 

*nechal sem ti to tam celý, abys viděl, že jela *íča na červenou, protože si zřejmě plnila Garmin plán

https://www.youtube.com/watch?v=A9dF6ltUBaM

Tak souhlas, na červenou jezdí jen magoři. Pravidla na silnici jsou jasně daný. To, že někdy něco neodhadneš, se občas může stát, ale semafor je jasný.

Navíc ve středu v poledne za takového počasí a takovým tempem mohla klidně použít cyklostezku. Ta vypadala, že vůbec nereaguje na podněty okolí :-) Neměla tendenci brzdit, když tě videla, neměla pak tendenci ani zrychlit, dokonce ani otočit hlavu, aby se podívala, co se děje. Podle vybavení bych předpokládal, že na kole jezdí, ale to provedení vypadá spíše jako z donucení nebo nutný trénink na jinou disciplínu.

Každopádně přeju pevné nervy nejen s cyklistama a co nejméně problémů!

Odkaz ke komentáři

Hotel dostal pokutu za to, že odmítl ubytovat dítě mladší 10 let. Jaký člověk pošle udání za tento "zločin" ?

https://liberec.idnes.cz/bedrichov-janov-prichovice-hotel-deti-zakaz-vstupu-pokuty-pok-/liberec-zpravy.aspx?c=A181023_161845_liberec-zpravy_jape

V ČR radost podnikat :-) Tohle je všude ve světě běžná praktická věc, která vyhovuje obou stranám. Jsme divnej národ, ale fakt divnej.....

Odkaz ke komentáři

V ČR radost podnikat :-) Tohle je všude ve světě běžná praktická věc, která vyhovuje obou stranám. Jsme divnej národ, ale fakt divnej.....

Přesně. My byli onehdá třeba tady https://www.booking.com/hotel/my/t-star-cottage-langkawi.cs.html , tam taky děti nesmějí a pohoda. Jediná vada na kráse byla, že tam neměly zákaz taky postpubertální Rusky co bydlely vedle nás ;-).

Odkaz ke komentáři

Pokud to napsal přesně tak, jak je to v článku (že ubytovává děti starší 10 let), překvapuje mě, že tím něco porušil. Přece se tam nepíše nic o dětech mladších 10 let, natož že by je neubytovával. O dospělých se tam taky nepíše a přitom je jistě ubytovává. To musí být každému právníkovi jasné. Ale třeba to novináři přeformulovali a stálo to tam jinak.

Odkaz ke komentáři

Myslíš ty nevychovaný fracky, co se tam chtěli mermomocí nacpat i s vlastníma dětma?

Edit: Tipuju, že na zádi jejich povozu budou vyděračský samolepky, třeba "Tomášek a Peťulka" :-)

Ty taky. A určitě to byli Tomášek starší a mladší a Peťulka starší a mladší (rozuměj rodič a potomek)  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud to napsal přesně tak, jak je to v článku (že ubytovává děti starší 10 let), překvapuje mě, že tím něco porušil. Přece se tam nepíše nic o dětech mladších 10 let, natož že by je neubytovával. O dospělých se tam taky nepíše a přitom je jistě ubytovává. To musí být každému právníkovi jasné. Ale třeba to novináři přeformulovali a stálo to tam jinak.

S takovým překrucováním významu slov a vět se dostaneme tak akorát do p... A cestou budeme nuceni formulovat nejprve význam každého slova, pak každé věty, a pak vytvořit samostatný zákon na každičkou situaci v životě. Aby to náhodou někdo nechtěl vykládat jinak. Cvokhaus.

Pokud napíšu starší 10 let, jednoznačně to znamená, že mladší ne. (A nehodnotím zákaz, jen význam slov, aby nedošlo k nedorozumění)

Odkaz ke komentáři

Myslím, že pokud jde o právníky a soudy, význam slov není zdaleka tak jednoznačný, jak by se mohlo zdát normálně uvažujícímu člověku, který chce jen něco sdělit. Že to vede tam, kam píšeš, to je samozřejmě pravda, však tam taky právě díky tomu dávno jsme (pokud jde o právní řád). Rozhodně nenaznačuji, že je to tak dobře, jen jsem se zkrátka v tomto kontextu podivil, že ho z toho nějaký právník nevysekal raz dva.

Odkaz ke komentáři

Jednou jsem v něm ožralej usnul a přejel jsem o 31 zastávek. 

takový mám nejradši ..... ideálně když se ještě počůraj vzádu na sedačce a doteče to až ke mně :D

ve Zbraslavě máme dobrý zázemí .... to hodinu jedeš .... chce se ti kadit ..... otevřeš boudu a místo kadění se pobliješ ...... sem rád, že ty obce pro nás dělaj dobrý zázemí, když vozíme jejich lidi

*všimněte si, že ty hajzly jsou hned vedle zastávky .... co si asi ty lidi myslej když tam vlezu a dlouho nevycházím, páč sem omdlel

Odkaz ke komentáři

Tam je to fakt humus. 

všude je to humus .... jsou linky kde si za 12 hodin neumeješ ruce, protože není kde .... luxus je studená voda a teplou vodu máme vod voka tak na třech konečných

ta zelená bouda je furt otevřená ..... můžeš se do ní podívat :D

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...