pebe Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 a přitom o kousek vedle je taková pěkná cyklostezka až na Zbraslav, asi fakt cunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Hotel dostal pokutu za to, že odmítl ubytovat dítě mladší 10 let. Jaký člověk pošle udání za tento "zločin" ? https://liberec.idnes.cz/bedrichov-janov-prichovice-hotel-deti-zakaz-vstupu-pokuty-pok-/liberec-zpravy.aspx?c=A181023_161845_liberec-zpravy_jape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Tipoval bych naštvané rodiče, nikdo jiný by o tom asi nevěděl. A jsou v právu, ono to v našem právním systém snad ani legálně nejde (vybírat si hosty). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Tak čítám, že těch pět tisíc klidně zaplatí jako režijní náklady.Vzpomínám si na scénu ze Zvířete s Belmondem, jak simuloval demenci a pučoval si v sousedství kvůli sociálce děcka a těhotnou babu. To bych udělal taky, bejt pan hotel - takový dvě tři řvoucí mimina by při jednání s inspekcí mohla dodat zajímavý dramatický akcent. Nakonec i u toho soudu - sorry, neteř nemá kdo hlídat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Kdo si vynucuje ubytování tam, kde o něj, resp. jeho děti nestojej, je magor. A taky kdyby nebyly dneska hromady nevychovanejch fracků, tak se tohle možná neděje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Myslíš ty nevychovaný fracky, co se tam chtěli mermomocí nacpat i s vlastníma dětma? Edit: Tipuju, že na zádi jejich povozu budou vyděračský samolepky, třeba "Tomášek a Peťulka" :-) Upraveno 24. října 2018 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Edit: Tipuju, že na zádi jejich povozu budou vyděračský samolepky, třeba "Tomášek a Peťulka" :-) Smi pripomnel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 no .... cunda na kole .... popravdě jsem o ní ani nevěděl po osmi hodinách za volantem ..... až když se zjevila ...... srala mě až na Zbraslav ..... doufám, že se aspoň trochu nadejchala spálený nafty ..... *nechal sem ti to tam celý, abys viděl, že jela *íča na červenou, protože si zřejmě plnila Garmin plán https://www.youtube.com/watch?v=A9dF6ltUBaM Tak souhlas, na červenou jezdí jen magoři. Pravidla na silnici jsou jasně daný. To, že někdy něco neodhadneš, se občas může stát, ale semafor je jasný.Navíc ve středu v poledne za takového počasí a takovým tempem mohla klidně použít cyklostezku. Ta vypadala, že vůbec nereaguje na podněty okolí :-) Neměla tendenci brzdit, když tě videla, neměla pak tendenci ani zrychlit, dokonce ani otočit hlavu, aby se podívala, co se děje. Podle vybavení bych předpokládal, že na kole jezdí, ale to provedení vypadá spíše jako z donucení nebo nutný trénink na jinou disciplínu. Každopádně přeju pevné nervy nejen s cyklistama a co nejméně problémů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Hotel dostal pokutu za to, že odmítl ubytovat dítě mladší 10 let. Jaký člověk pošle udání za tento "zločin" ? https://liberec.idnes.cz/bedrichov-janov-prichovice-hotel-deti-zakaz-vstupu-pokuty-pok-/liberec-zpravy.aspx?c=A181023_161845_liberec-zpravy_japeV ČR radost podnikat :-) Tohle je všude ve světě běžná praktická věc, která vyhovuje obou stranám. Jsme divnej národ, ale fakt divnej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 V ČR radost podnikat :-) Tohle je všude ve světě běžná praktická věc, která vyhovuje obou stranám. Jsme divnej národ, ale fakt divnej.....Přesně. My byli onehdá třeba tady https://www.booking.com/hotel/my/t-star-cottage-langkawi.cs.html , tam taky děti nesmějí a pohoda. Jediná vada na kráse byla, že tam neměly zákaz taky postpubertální Rusky co bydlely vedle nás ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Pokud to napsal přesně tak, jak je to v článku (že ubytovává děti starší 10 let), překvapuje mě, že tím něco porušil. Přece se tam nepíše nic o dětech mladších 10 let, natož že by je neubytovával. O dospělých se tam taky nepíše a přitom je jistě ubytovává. To musí být každému právníkovi jasné. Ale třeba to novináři přeformulovali a stálo to tam jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Myslíš ty nevychovaný fracky, co se tam chtěli mermomocí nacpat i s vlastníma dětma? Edit: Tipuju, že na zádi jejich povozu budou vyděračský samolepky, třeba "Tomášek a Peťulka" :-) Ty taky. A určitě to byli Tomášek starší a mladší a Peťulka starší a mladší (rozuměj rodič a potomek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 A sakra,YPO jezdi i 165 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Pokud to napsal přesně tak, jak je to v článku (že ubytovává děti starší 10 let), překvapuje mě, že tím něco porušil. Přece se tam nepíše nic o dětech mladších 10 let, natož že by je neubytovával. O dospělých se tam taky nepíše a přitom je jistě ubytovává. To musí být každému právníkovi jasné. Ale třeba to novináři přeformulovali a stálo to tam jinak.S takovým překrucováním významu slov a vět se dostaneme tak akorát do p... A cestou budeme nuceni formulovat nejprve význam každého slova, pak každé věty, a pak vytvořit samostatný zákon na každičkou situaci v životě. Aby to náhodou někdo nechtěl vykládat jinak. Cvokhaus.Pokud napíšu starší 10 let, jednoznačně to znamená, že mladší ne. (A nehodnotím zákaz, jen význam slov, aby nedošlo k nedorozumění) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 YPO jezdí 165? To docela rád slyším, jezdím tím busem pravidelně. Jednou jsem v něm ožralej usnul a přejel jsem o 31 zastávek. Tak dobrý vědět, že budu v dobrejch rukách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Myslím, že pokud jde o právníky a soudy, význam slov není zdaleka tak jednoznačný, jak by se mohlo zdát normálně uvažujícímu člověku, který chce jen něco sdělit. Že to vede tam, kam píšeš, to je samozřejmě pravda, však tam taky právě díky tomu dávno jsme (pokud jde o právní řád). Rozhodně nenaznačuji, že je to tak dobře, jen jsem se zkrátka v tomto kontextu podivil, že ho z toho nějaký právník nevysekal raz dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jednou jsem v něm ožralej usnul a přejel jsem o 31 zastávek. takový mám nejradši ..... ideálně když se ještě počůraj vzádu na sedačce a doteče to až ke mně ve Zbraslavě máme dobrý zázemí .... to hodinu jedeš .... chce se ti kadit ..... otevřeš boudu a místo kadění se pobliješ ...... sem rád, že ty obce pro nás dělaj dobrý zázemí, když vozíme jejich lidi *všimněte si, že ty hajzly jsou hned vedle zastávky .... co si asi ty lidi myslej když tam vlezu a dlouho nevycházím, páč sem omdlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 YPO, kdybych nevedel, ze je to smutnej fakt, tak ta fotka patri do humoru. Tam je to fakt humus. Sorry, musel jsem ( dost casto tam jezdim, ale tohle jsem nezaznamenal ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Tam je to fakt humus. všude je to humus .... jsou linky kde si za 12 hodin neumeješ ruce, protože není kde .... luxus je studená voda a teplou vodu máme vod voka tak na třech konečných ta zelená bouda je furt otevřená ..... můžeš se do ní podívat Upraveno 24. října 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Este Sobovo Krbum a je to komplet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se