uff Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Cikrave, jesteze misto MHD jezdim do prace na kolobezce... Hele vazne, to skoncis nocni linku a rano zas do worku? To je horsi nez u nas...
YPO Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Cikrave, jesteze misto MHD jezdim do prace na kolobezce... Hele vazne, to skoncis nocni linku a rano zas do worku? To je horsi nez u nas...ale né .... teď se tady budu do 14:00 potácet a vyrazím ..... možná eště na půl hodiny klimbnu ....... nejvtipnější na tom je, že jsem byl 24h vzůhru a nepřišlo mi to vůbec divný
villain83 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Cikrave, jesteze misto MHD jezdim do prace na kolobezce... Hele vazne, to skoncis nocni linku a rano zas do worku? To je horsi nez u nas...Musis mit mezi sichtama alespon vosum hodin volno, to uz YPO psal...
KFL Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Trošku k tématu onboard kamer .. tuhle na mě z hlubin YT vypadlo tohle. Tak si říkám, že se v autě rozčiluju vlastně jako začátečník .Nevim, jestli se tomu smát nebo spíš brečet teda... ale pro pobavení a upozornění lidí kolem Čerňáku a přilehlého okolí dostačující .
Waya03 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Vždyť ten člověk sám jede jak úplný hovado! Ale celý jsem to zkouknout nedokázal, třeba se ke konci videa začal zlepšovat :-D
eskimak Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Ten co to tocil jazdi sam ako agresivny primitiv. Hlavne ze pridaval ked uz niet kam (alebo ked uz videl ze mu tam niekto vojde)... a este trubit a nadavat vie. Niesom si isty co sleduje tym zverejnenim.
PrimFanatic Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 v seznamu psychiatrickej diagnoz na toho pana řidiče nějakou DG mít budou - laicky bych to tipnul na nějakou poruchu osobnosti
kuncák7 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Trošku k tématu onboard kamer .. tuhle na mě z hlubin YT vypadlo tohle. Tak si říkám, že se v autě rozčiluju vlastně jako začátečník .Nevim, jestli se tomu smát nebo spíš brečet teda... ale pro pobavení a upozornění lidí kolem Čerňáku a přilehlého okolí dostačující . Uz ten, co vystoupil z ty felicie to mel dodelat- mel mu ji jednu vychovnou strihnout a byl by klid :-). I kdyz mel obcas pravdu, ale vetsinou bych to bral, ze jede mnohem rychlejc, nez je povoleno, o empatii nemluvim :-).
Radek124 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) Vydržel jsem to sotva do půlky - a podle toho jak "předvídavě" se pánešek za volantem chová ho podobně jako Karel tipuju na ocasa s mokrýma papírama a fasovaným "služebním" pekáčem (o vážnosti diagnózy svědčí už to, s jakým nasazením se vracel natočit si tu bouračku á la kabriolet). Sorry, taky jsem bejval mladej, blbej, nevyježděnej a z každé blbiny vystresovanej - štěstí že tehdy ještě "onboard kamery" nefrčely, jinak by mě při kontrole museli zavřít a popravit (dneska minimálně za "Hate Speech"). Že se dá bez nervů dojet rychleji a dál je bohužel jen těžko sdělitelná zkušenost... Upraveno 26. října 2018 uživatelem Radek124
YPO Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 (upraveno) a pak že to nepude ..... trochu se bojím abych se nestal obětí toho přístroje *už sem měl dnes prst na spoušti, že si objednám apple watch ale po přečtení radkovo recenze mě to přešlo **každopádně se těším na průměrná spánková data za měsíc Upraveno 27. října 2018 uživatelem YPO
Bert Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 YPOuši, jenom doufej, že nikdo neporovná Tvé spánkové grafy se záznamem tachografu jednoho pražského autobusu :-)
Sphinxx Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Vydržel jsem to sotva do půlky - a podle toho jak "předvídavě" se pánešek za volantem chová ho podobně jako Karel tipuju na ocasa s mokrýma papírama a fasovaným "služebním" pekáčem (o vážnosti diagnózy svědčí už to, s jakým nasazením se vracel natočit si tu bouračku á la kabriolet). Sorry, taky jsem bejval mladej, blbej, nevyježděnej a z každé blbiny vystresovanej - štěstí že tehdy ještě "onboard kamery" nefrčely, jinak by mě při kontrole museli zavřít a popravit (dneska minimálně za "Hate Speech"). Že se dá bez nervů dojet rychleji a dál je bohužel jen těžko sdělitelná zkušenost... Je vidět, že ten debílek některé situace vyhledává, typickej silák, kterej vypíčuje ženský, ale u X5 se docela zakoktal . Z toho videa jsem pochopil, že jde o nějaké malé auto, skoro bych to tipnul na rozvoz KFC/pizza nebo něco podobného, občas je tam na kapotě vidět samolepka/magnetická reklama, to auto jezdí na těch videích s pravidelností jen jeden okruh, zpravidla Čerňák a okolí.
YPO Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 YPOuši, jenom doufej, že nikdo neporovná Tvé spánkové grafy se záznamem tachografu jednoho pražského autobusu :-)zas dobrý alibi že sem tam nebyl když sem spal
m.n. Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Je vidět, že ten debílek některé situace vyhledává, typickej silák, kterej vypíčuje ženský, ale u X5 se docela zakoktal . Z toho videa jsem pochopil, že jde o nějaké malé auto, skoro bych to tipnul na rozvoz KFC/pizza nebo něco podobného, občas je tam na kapotě vidět samolepka/magnetická reklama, to auto jezdí na těch videích s pravidelností jen jeden okruh, zpravidla Čerňák a okolí. Nějaký rozvoz to bude, v čase 6:25 povídá: "teď tady vezu dort, teď je v píči vole..." :D
Sphinxx Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 To mi v té zápalvě jeho afektovanosti úplně uniko ...
Bert Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 zas dobrý alibi že sem tam nebyl když sem spal No, tak přesně takhle jsem to nemyslel :-)
YPO Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 "hlavně mi dejte ty košile prodloužený" "jasný .... Maruško dej panovi Ypovi ty košile prodloužený" *to by se jeden posral
zhrado Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 (upraveno) " ty vole " máte v génoch alebo čo? Poznám kopu čechov a každý voluje o 106. A video toho dementa v aute teda stojí za to.... Upraveno 27. října 2018 uživatelem zhrado
kdojinej Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 ale figu.... nerozdmýchávej nepokoje mezi čechy a slováky.. vole
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se