PepaSFI Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Nějaký rozvoz to bude, v čase 6:25 povídá: "teď tady vezu dort, teď je v píči vole..." :Dněkdo by mu měl vysvětlit rozdíl mezi dortem a tamburinou, stačil by základ, že s dortem se netříská. Asi by bylo zajímavý vidět souvislejší záznam, ne jen sestřih. Tipuju že v reálu to bude tak 10:1 ale přece nebude zveřejňovat svoje kousky žejo. Ale teď trošku z jiného ale taky ze života. Krásná ukázka jak funguje karma. Šéf se tuhle rozčiloval, teda vyváděl jak píchnutej, kvůli marodům. Zkrátka mu chybí lidi a to se pár dalších chystá na nějaký ty operace a podobně, no scéna vehementní. A druhý den ho vidím jak přijíždí do práce a místo obvyklého vyběhnutí z auta se tam jaksi divně batolí a nakrucuje. A hele, to jsou berle! A gipsová maxinoha! No ale on je nepostradatelnej, místo aby udílel rozkazy na dálku, tak drndá po fabrice po třech nohách jak R2D2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Uz ten, co vystoupil z ty felicie to mel dodelat- mel mu ji jednu vychovnou strihnout a byl by klid :-). I kdyz mel obcas pravdu, ale vetsinou bych to bral, ze jede mnohem rychlejc, nez je povoleno, o empatii nemluvim :-).No on mu ji asi střihnul 5:36 ... Já ti ji napnu ještě jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 To je normálně za trest koukat na to video. Že jede rychle se dá pochopit, ale dle mě vyhledává konfliktní situace schválně, aby měl "hustý" záběry na dashcam. Možná kdyby jezdil bez ní, byl by empatičtější. On nejezdí aby dojel, ale aby měl něco zajímavýho na kameře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 No on mu ji asi střihnul 5:36 ... Já ti ji napnu ještě jednou... No vidis, ja to pochopil tak, ze k nemu jen dosel a omezil se na reci :-). Nojo, ridic felicie, to je gang spravedlivejch :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 No on mu ji asi střihnul 5:36 ... Já ti ji napnu ještě jednou... To byl Homolka jak vyšitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Trošku k tématu onboard kamer .. tuhle na mě z hlubin YT vypadlo tohle. Tak si říkám, že se v autě rozčiluju vlastně jako začátečník .Nevim, jestli se tomu smát nebo spíš brečet teda... ale pro pobavení a upozornění lidí kolem Čerňáku a přilehlého okolí dostačující .podle toho jeho kanálu https://www.youtube.com/channel/UCz-HpYO8SaZd-7UFNSk6Rvg/videos mu je tak dvacet ..... takže vpořádku ---------------------------------------------------------------------klucí já se nevyspím už nikdy .... a zase do práce .... neska za dva knedlíky ..... copak si asi koupím ? .... třeba nějaký cukrátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 YPO, kdyz tady ctu pracovni podminky v DPP, rikam si, jestli te nenapadlo jezdil mezimestske linky? Nebo tam je to jeste horsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 já chci do důchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 a kolik ti zbyva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 záleží na tom jestli bude stařeckej nebo invalidní .... trénuju na invalidní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 záleží na tom jestli bude stařeckej nebo invalidní .... trénuju na invalidní jo, tak jeste zacni behat a mas to /viz Dvorak v Televariete/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Jemu tak 14 let. Toho důchodu se, pokud něco nezmění, nejspíš ve zdraví nedožije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 já tu budu prudit do devadesáti ..... sem se rozhod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 já tu budu prudit do devadesáti ..... sem se rozhodto budou mít cestující radost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Až vyhraju v eurodžekpotu, koupím ti autobus. Budeš pak vozit jen koho budeš chtít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 to budou mít cestující radost :D já myslel na chronomagu ..... v devadesáti budu chytrej jak radio .... třikrát víc než teď ........ Bertovi praskne céfka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 já myslel na chronomagu ..... v devadesáti budu chytrej jak radio .... třikrát víc než teď ........ Bertovi praskne céfka no, v 90 budeš rád, že udrzis moč a stolici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 dosáhl jsem dokonalosti .... jsem neviditelný https://www.youtube.com/watch?v=o4vpvLTmHTk&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Musíš si zapnout světla :-))Jinak včera jsem koukal, že tak na tři roky opravěj ulici U seřadiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Neviditelný jsou očividně všechny dopravní prostředky. Občas mám ten pocit taky, a to jezdím autem a jen koukám kolem sebe. Objevil jsem teď na YT kanál tramvajáka, kterej má hezky zpracovaný videa a musím říct, že bezezbytku obdivuju jeho ledovej klid. Lidi skákající před tramvaj, auta vjíždějící na koleje, protože je zcela jasně neviditelnej, hustej provoz.. fakt masakr. A frajer to bere s humorem a nevyvede ho z míry v podstatě nic. Akorát když po 10 letech praxe bez nehod neubrzdil před autem, co mu vjelo z vedlejší na trať, a sejmul ho, se trošku rozklepal . Upraveno 30. října 2018 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se