Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Abych bylo jasno - ten post o alejich je zkopirovanej z jednoho z tech odkazu, ja ho nepsal. Muj je jen ten posledni odstavec :).

Ja i jo :-), mas to lip napsany, ja ztracel nit, nechtelo se mi toho vic plodit na telefonu.

Ma to hlavu a patu a je pohled z vice stran ( ja bral jen dopravu ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je panečku karma.. víceméně náhodně a z nudy si objednám nový hodinky, byť přemejšlim, jestli mi ty prachy náhodou nebudou někde chybět. A za hodinu přijde šéf s plaketkou že už jsem ve firmě jako deset let, a že dostanu nějakej drobnej finanční obolus k platu, což mě upřímně ani nenapadlo - a prd ho, plus mínus pár EUR je to přesně stejná částka, jakou sem dal za ty hodinky.

Díky vesmíre a doufám, že mi nespadne na hlavu cestou domů cihla, aby se to zase vyrovnalo.

Odkaz ke komentáři

To je panečku karma.. víceméně náhodně a z nudy si objednám nový hodinky, byť přemejšlim, jestli mi ty prachy náhodou nebudou někde chybět. A za hodinu přijde šéf s plaketkou že už jsem ve firmě jako deset let, a že dostanu nějakej drobnej finanční obolus k platu, což mě upřímně ani nenapadlo - a prd ho, plus mínus pár EUR je to přesně stejná částka, jakou sem dal za ty hodinky.

Díky vesmíre a doufám, že mi nespadne na hlavu cestou domů cihla, aby se to zase vyrovnalo.

Dobre ty!

Ja som dostal k 10 rokom elektronicku pohladnicu a marlenku...

Odkaz ke komentáři

Abych bylo jasno - ten post o alejich je zkopirovanej z jednoho z tech odkazu, ja ho nepsal. Muj je jen ten posledni odstavec :).

Na stromy je místa hafo, myslím si že strom půl metru od silnice kde se jezdí devadesát je prostě vražedná kombinace. Třeba u nás každý rok smrťák, lidi přijíždí na dovolenou, vyběhne jim srnka, prásk, mrtvoly. Někomu přejede debil trochu do protisměru, prásk mrtvoly, a to včetně děcek,samej křížek na stromech. Případne Vám to opravdu normální mít stromy u silnic?

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

mrtvoly na silnicích nejsou kvůli stromům u silnice, ale kvůli neschopnosti řidičů adekvátně reagovat na vzniklé situace .... totéž platí pro chodce

takže mě přijde normální mít stromy u silnice .... dokonce mi přijde normální i mít bilboardy u silnice .... jestli se s tím ten řidič neumí vyrovnat a potřebuje nějakou nápovědu jak se chovat za volantem, tak by vůbec neměl usedat za volant

Odkaz ke komentáři

mrtvoly na silnicích nejsou kvůli stromům u silnice, ale kvůli neschopnosti řidičů adekvátně reagovat na vzniklé situace .... totéž platí pro chodce

takže mě přijde normální mít stromy u silnice .... dokonce mi přijde normální i mít bilboardy u silnice .... jestli se s tím ten řidič neumí vyrovnat a potřebuje nějakou nápovědu jak se chovat za volantem, tak by vůbec neměl usedat za volant

Opet s tebou, ac skoro nerad, souhlasim :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...