Xenomorfus Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 KFL a Hopa mi připomínají Buda Spencera a Terence Hilla v nejlepších letech :-D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 Ciwe, to jsou zdravotní požadavky jak na pilota co má naložený atomový pumy . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 KFL a Hopa mi připomínají Buda Spencera a Terence Hilla v nejlepších letech :-D. Vidis, to me nenapadlo. Ja dycky inklinoval k Budovi a kdyz tak o tom premejslim, tak Hopa vlastne v nasi dvojici je ta potouchla bestie jako Hill :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 No kazdopadne jste se nasli. A pak ze prej internetovy seznamky nefungujou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 Se když tak složíme na prezent, až se hošani půjdou registrovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 Jako jo, to by asi slo. Ale tady jsem to myslel vazne - dva lidi, kteri by se velmi pravdepodobne nikdy nepotkali. A kdyz uz tak by slovo neprohodili. Potkali se na foru s hodinkama, delaji spolu blog o zeleznici a navic si evidentne sedli i lidsky. Asi jsem nejaky nostalgicky, ale strasne se mi to libi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YPO Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Spoluprace s KFL .Chytrej je a neustale ciha na jakekoliv zavahani. Pamatuje si, lstive vytahuje screeny komunikace, takze se mi tezko vykrucuje.Ponizuje mne ve videich, ktere nejdou verejne publikovat. Smeje se jim kazdy, kdo je vidi.je to normální hajzl ...... za mnou občas přijde ..... povozí se, ohřeje se a de domů ..... taky žebrá jízdenky a já mám pak manko v kase Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Před časem jsme měli spolu rande, pokecali o autech a vyměnili si bundy a připadal mi úplně vpoho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Chlapi, kdyžtak mám referenční vlákno v podpisu . Aby to hopovi nebylo líto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Normalne sem si musel po letech pustit Kdyz se rozlobime, budeme zli, fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaSFI Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 znovu se mi potvrdilo že svět je plný idiotů a doprava je jejich hnízdo. Ano, opět jde o dnes již legendární vylepšení silnice ve Velkém Meziříčí do podoby ukrutného tobogánu, médii kulantně nazývaného "esíčka".Město si na tu šílenost nechalo zpracovat posudek, holt je potřeba mít v ruce důkaz neomylnosti. To si přečtěte, to se pobavíte. http://www.novinyvm.cz/16732-mesto-uz-ma-posudek-prelozky-trebicske-ulici.html Ten člověk si dokáže v pěti větách desetkrát odporovat, přičemž vrcholným kouskem je tvrzení že je to skvěle bezbariérový, akorát teda s tím drobným a bezvýznamným nedostatkem, že se do toho kopce nikdo nevydrápe. Jen pro doplnění, dřív tam byla prudká zatáčka v kopci, kde občas v zimě uvázl náklaďák a drcnul do svodidel, asi třikrát za mnoho let. Teď je situace taková že majitel místní autoškoly odmítá tudy s žáky jezdit, správa silnic to v zimě nebude udržovat protože nebude riskovat že ten sypač rozbije, mimochodem, ředitel byl dříve na radnici když ta zrůda vznikla a některé autobusové linky oznámily, že na zimu mění trasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 (edited) Jak slyším nějakého ouředního zmrda kvákat o módním "zklidňování doravy" (jedno jestli úchylným zužováním ve kterém se nevyhne auto s cyklistou, vysokýma ostrůvkama s vegetací, samoúčelnýma šikanama, mrtvýma policajtama a pod.), otvírá se mi kudla v kapse - protože ve finále budou (tak jako u nás) místo plynyle jedoucích aut akorát pro sanitky/hasiče neprůjezdné kolony, v nich bouračky a chodci přejetí i na (do té doby bezpečných) chodnících... Edited November 16, 2019 by Radek124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YPO Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 vysokýma ostrůvkama s vegetacíkruhové objezdy se staví aby byla křižovatka přeci bezpečná pro to doprostřed nasázíme stromy, aby nebylo vidět co jede naproti *tohle je vzdálené zhruba 400m od sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Tohle je ještě pohoda oproti géniům z Humpolce. Za tím roštím se schová i kamion. BTW, Ty sračky se doprostřed kruháčů dávají přece proto, aby byl kruháč dražší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happycz Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Bych si dovolil oponovat. Je to hlavně kvůli kokotum, kteří, když vidí auto na kruháči, tak nejedou. A je jedno, že by se tam protáhla Tatra s vlekem. To je ten duvod, proč není vidět skrz kruháč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happycz Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Bych si dovolil oponovat. Je to hlavně kvůli kokotum, kteří, když vidí auto na kruháči, tak nejedou. A je jedno, že by se tam protáhla Tatra s vlekem. To je ten duvod, proč není vidět skrz kruháč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antitomas Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Stromy na kruhaci jsou jeste v pohode. V Komoranech u Rousinova (okr. Vyskov) se na kruhaci toci socha svobody, v ruce ma knihu s logem mistni firmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaSFI Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 zatímco když to auto uvidí na poslední chvíli, leknou se a zadupnou brzdu napříč přes cestu. A to bude jistě lepší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Bych si dovolil oponovat. Je to hlavně kvůli kokotum, kteří, když vidí auto na kruháči, tak nejedou. A je jedno, že by se tam protáhla Tatra s vlekem. To je ten duvod, proč není vidět skrz kruháč.Člověče, na tom něco je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Bych si dovolil oponovat. Je to hlavně kvůli kokotum, kteří, když vidí auto na kruháči, tak nejedou. A je jedno, že by se tam protáhla Tatra s vlekem. To je ten duvod, proč není vidět skrz kruháč.Tak to je myslenka roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts