M3maniac Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 V 29. 9. 2020 v 19:36, Tom4 napsal: Děkuji. V podstatě to vystihuje průšvih v Praze a jiných oblastech závislých na B.com, respektive u těch, co se zcela spolehli na prodej přes jedinou OTA a provizi promítli do ceny koncovému zákazníkovi. Ostatně o peníze jde vždy, tady správně naříkají hotely, jelikož ostatní kteří v článku vystupují nějakým způsobem žijí z provize za zprostředkování (Radka = Profitroom, Kotas / Previo stejný případ, oba berou provize z vlastního prodeje). B.com je byznys jako každý druhý, a samozřejmě se snaží v této situaci přežít / vydělat. To, že automaticky v honbě za klientem sníží algoritmus vlastní provizi aby dosáhl nižší ceny pro klienta je jen a pouze odpověď na cenovou politiku některých hotelů a řetězců, kteří se rozhodli po jednom soudním rozhodnutí nedodržovat cenovou paritu s B.com. Dávno pryč jsou ty doby kdy ředitel hotelu jel s pugétem karafiátů a bonboniérou na Čedok domlouvat podmínky kde v katalogu bude hotel, ceny a kontingent zasmluvněný rok dopředu . . . dneska je to rychlý, online a hlavně agresivní boj o to, přes koho klient přijede na hotel. Těží z toho prodejce reklamy (všimli jste si že Seznam.cz několik měsíců otevírá nuceně všechny linky do nových oken? Tedy významně násobí počet zobrazení reklamy = více peněz), a prodejce který má z ubytování provizi. V důsledku to zaplatí klient, protože jsou to náklady které hotel musí někam promítnout. Tome jako ja rád pojedu přímo přes hotel, jen průser je tehdy, když na přímo je to dražší o xx % než přes B. V tem okamžik je to nesmysl ... Jinak jestli se nepletu a dostal jsem dobré info tak máš zkušenost s Hotelem Volarik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Jo tak o nastavení cen na různé prodejní kanály v hotelu bych mohl vyprávět hodiny a smáli bysme se tomu do noci S jihem jsi slyšel správně, ale už to není aktuální. Ale kdybys něco potřeboval tak mi zavolej nabo napiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman I. Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 Dneska jsem zaznamenal, ze slavime Svetovy den toalet a ze clovek prumerne pobude na hajzlu 3 roky sveho zivota. Pro me nadsene kolosalni informace, moji pani nechala klidnou, preziravou a da se rici mirne zdisgustovanou. Jak si mame potom rozumet i v daleko mene podstatnych tematech komunikace.... My z Marsu, ony z Venuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 Hlavně se z toho neposrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 Tak to jsem rad, ze tuhle informaci ctu na to tom (dnes) zjevne nejvhodnejsim miste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 Jojo, je nás víc takovejch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 https://gpf1.cz/lewis-hamilton-neuspel-ve-naze-zrusit-ochrannou-znamku-hodinek-hamilton/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Fakt je mi tenhle člověk protivnej čím dál víc. To by taky mohli přijít za chvíli rodiče malého Rolexe Lakatoše, že ten barák v Ženevě je vlastně jejich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 To je taky dobrej kokot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Já nechápu, jak na tohle někdo přijde jako... Ale nejsem právník Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Možná, protože se traduje že ho pojmenovali podle "Carla" Lewise; teď bude žalovat i atleta a chtít po něm aby mu dal všechny svoje medaile. Nebo je to jen kikot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickie Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 ...Lewis Hamilton musí uhradit náklady řízení ve výši 26 tisíc korun. tak za 26 kKč se dostat do novin je výhodný deal pro obě strany. to nemění nic na tom, že normálního člověka by to nenapadlo (nepočítám náklady na právní zastoupení) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Ja to furt spis vidim nejak takto:Manager: Hey Lewisi, nejakej zapraskanej americkej vyrobce hodinek pouzva jmeno Hamilton. Budem ho zalovat, jo?Lewis (poslouchaje napul ucha aniz by se otocil od playstationu): Jasne, voe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Ja myslim ze jsi velky optimista. Videl bych to: Lewis: hele, proc nedelame i hodinky? manager: Hamilton hodinky uz dela nejaka americko-svycarska firma. Lewis: coze? To jako muzou? No tak to ani hovno! Je zalujem. manager: hele to asi nepujde. Jsem se dival a uz to jmeno pouzivaji dost dlouho. Lewis: nasrat! Kdo jsou? Nikdy jsem o nich neslysel. Je sfouknu jak lajnu. Delej, zarid to! manager: hmmm po 3 letech manager: tak jsme to s tema hodinkama projeli Lewis: zmrdi! Jo a videl jsem vcera nejakyho kretena, kterej mel dzinsy s mym jmenem! A jeste blbe napsanym. Najdi toho Cinana co je sije a znic ho! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Já teda nevím, jaký nosí Lewis hodinky (jestli aspoň nějaký), ale jestli nenosí Hamiltony, tak je u mě máslo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Je ambassador IWC, jestli se nepletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Teď jsem to chtěl napsat, máš pravdu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Tak je to máslo se svym jménem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 Uz jsem to psal ve vedlejsim vlakne, nevidel bych to uplne černobíle, i kdyz ty novinove clanky (preklad puvodniho anglickeho clanku) k tomu vybizi....asi spis jde o to, jestli si nekdo muze zaregistrovat jako značku obecné jmeno.. nechaj te zaregistrovat znacku Novak.. a vsichni Novaci maji na dalsich 100 let smulu a nesmej podnikat ve stejnem byznysu, i když jsou treba aktualne znamejsi nez ten starej Novak? Neslo o zruseni stareho Hamiltonu, ale o vstup noveho Hamiltona do stejneho byznysu, ktery ma trochu zavreny a kde ma sanci jen diky svemu znamemu jmenu.. zkusil to, soudy to vyhodnotily a je to.. a vzdycky je lepsi mit jasno hned na zacatku, nez se pak prit na konci.. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 22, 2020 Report Share Posted November 22, 2020 No tak já bych to u Hamiltona viděl černě ... a taky že jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts