mAra_ Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Dám si s vama kluci. Dnešek fakt stal nějak za hovno asi všude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Absolut souhlas, dneska se to hrozne sralo asi všude... a to ještě čekám na ty naše šašci na vládě s čim v noci přijdou.. je mi ouzko fakt žejo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Asi si taky dám,a buď mě vygumuje Bert a nebo moja ( vyjde to nastejno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Hele Bohušu, doufám, že je Ti jasný, že se mnou pak žádnej usmiřovací sex nebude .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Sex jak sex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Helejte, dám si s vama.... je to nějak na prdel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 jak jeden dobrý nápad dokáže zpříjemnit večer více lidem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 Tak včerejšek na hovno (to jste mě uklidnili, že v tom nejsem sám). Dnešek nejspíš taky tak. Klukovi asi po pátý odložili operaci, nejde úplně o nic životně, resp. bezprostředně, neodkladnýho, ale i tak je to otrava. Navíc to samozřejmě dycky musíme naplánovat z hlediska práce a pak se to zas odpíská. No nic, jiní mají horší starosti, tak to ani nedávám do "co mě naštvalo". Ačkoli, sekrerářka doma s kovidem, v úterý nám ještě umřela ovečka, tak už by to na drobnej povzdech asi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 @warann když se to sere, tak se to... Ach jo. Snad bude brzy lépe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapo Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 Včera byl nějaký divný den, od rána se mi nic nedařilo, pak jsem vyšel na procházku cca 10 km a poslední kilometr jsem už belhal s nataženým stehenním svalem. Tak dnes mám klid doma - vlastně moc nemám, žena je poprvé na HO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 před 22 minutami, Kapo napsal: Tak dnes mám klid doma - vlastně moc nemám, žena je poprvé na HO. Teď teprve poznáš, co jsou to ty pekelné dny, jak říkal Bába Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapo Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 Jj, vyžaduje servis, ale jiný, než bych si představoval já. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted February 26, 2021 Report Share Posted February 26, 2021 V 25. 2. 2021 v 11:43, Frostie napsal: @warann když se to sere, tak se to... Ach jo. Snad bude brzy lépe. Tak snad jo. Dnes jsem si tak trochu pripadal jako Malej princ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion Posted February 27, 2021 Report Share Posted February 27, 2021 Radši sem včera ještě oblékl a navoněl rodinu, než nás zavřeli, ať to ty 3 týdny dáme :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted February 27, 2021 Report Share Posted February 27, 2021 S paní co trička vymyslela mám tajný plán. Fotku bez dovolení kradu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion Posted February 27, 2021 Report Share Posted February 27, 2021 (edited) před 24 minutami, hopa26 napsal: S paní co trička vymyslela mám tajný plán. Fotku bez dovolení kradu! Klidně Ale můžeš se na oplátku přimluvit za tričko s Krysou Edited February 27, 2021 by Lion Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Tak ono nestačilo, že jsem sebou před deseti dny řízl o zem takovým stylem, že ještě teď mě bolí celej člověk. Včera díky své lenosti prožil večer plný vášně na záchodě, objímajíc mísu. Od rána pozoruju u sebe jev naprosto nevídanej, podruhé v životě přicházím o hlas ( vždy jsem se "pyšnil" tím, že hlas neztratím, ať řvu jakkoli ). Špatnej měsíc Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted March 12, 2021 Report Share Posted March 12, 2021 (edited) To je zas den. Ráno cestou autem do práce vidím, jak chlap ztratil mobil. Tak asi po půl kiláku - dřív to nešlo - otáčím, vracím se, nacházím mobil a po chvíli i majitele. Takže fajn začátek dne a vod tý doby všechno na hovno. Práce neodsejpá, ozývají se ti, kteří by se zrovna ozývat nemuseli a ty, který by se ozvat měli, jsou naopak mimo. V poledne mi navíc začne bejt blbě, tak to zapíchnu dřív a doma si uvědomím, že sekretářka měla dneska narozky a já jí zapomněl popřát. K tomu mě rozbolel zub. Jo a během dne si ještě jedna klientka zahrála na VK a sbalila mi mou oblíbenou pracovní propisku. Edited March 12, 2021 by warann Link to comment Share on other sites More sharing options...
alky Posted March 12, 2021 Report Share Posted March 12, 2021 warann se diví, když udělá dobrej skutek, co bude následovat,,,,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts