Jump to content

ze Života .....

Guest YPO

Recommended Posts

Tak včerejšek na hovno (to jste mě uklidnili, že v tom nejsem sám). Dnešek nejspíš taky tak. Klukovi asi po pátý odložili operaci, nejde úplně o nic životně, resp. bezprostředně, neodkladnýho, ale i tak je to otrava. Navíc to samozřejmě dycky musíme naplánovat z hlediska práce a pak se to zas odpíská. No nic, jiní mají horší starosti, tak to ani nedávám do "co mě naštvalo".

Ačkoli, sekrerářka doma s kovidem, v úterý nám ještě umřela ovečka, tak už by to na drobnej povzdech asi je.

Včera byl nějaký divný den, od rána se mi nic nedařilo, pak jsem vyšel na procházku cca 10 km a poslední kilometr jsem už belhal s nataženým stehenním svalem. Tak dnes mám klid doma - vlastně moc nemám, žena je poprvé na HO.

před 24 minutami, hopa26 napsal:

S paní co trička vymyslela mám tajný plán.  

Fotku bez dovolení kradu!   :D

Klidně :D

Ale můžeš se na oplátku přimluvit za tričko s Krysou :)

Edited by Lion

Tak ono nestačilo, že jsem sebou před deseti dny řízl o zem takovým stylem, že ještě teď mě bolí celej člověk. Včera díky své lenosti prožil večer plný vášně na záchodě, objímajíc mísu. Od rána pozoruju u sebe jev naprosto nevídanej, podruhé v životě přicházím o hlas ( vždy jsem se "pyšnil" tím, že hlas neztratím, ať řvu jakkoli ). Špatnej měsíc

• 2 weeks later...

To je zas den. Ráno cestou autem do práce vidím, jak chlap ztratil mobil. Tak asi po půl kiláku - dřív to nešlo - otáčím, vracím se, nacházím mobil a po chvíli i majitele. Takže fajn začátek dne a vod tý doby všechno na hovno.

Práce neodsejpá, ozývají se ti, kteří by se zrovna ozývat nemuseli a ty, který by se ozvat měli, jsou naopak mimo.

V poledne mi navíc začne bejt blbě, tak to zapíchnu dřív a doma si uvědomím, že sekretářka měla dneska narozky a já jí zapomněl popřát. K tomu mě rozbolel zub.

Jo a během dne si ještě jedna klientka zahrála na VK a sbalila mi mou oblíbenou pracovní propisku.

Edited by warann