Nick06 Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 ta Volha M21 je dobrá - ale - to bude nějaký policajt, nikdo jiný by si na Volhu nedal číslo ze stejšna /1202/ a na zadním okně by správně měl být Chruščevův Slamák a cedulka SU /Soviet Union/. CCCP je blbost, tohle by si tam rusáci nikdy nedali. Nostalgie je dobrá, ale blbost kvete jak vidět stále. Sorry za názor. Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 (edited) Nevím kam s tím, tak sem. Dcerky (3.třída) dělaj párty pro spolužačky a ja jsem v roli kuchaře, nealko barmana a dýdžeje. Už znám komplet tvorbu Adély Bors. Jestli budou chtít ještě jednou kroutit prdelkama před TV na song Mííía Sóóófííiá, tak to všechno vymetu a půjdu se ožrat Edit: kristepane, ja už si to broukám... Edited November 11, 2021 by martar Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 No ty vole... Tak ti moc díky. Těch verzí je tam dokonce víc! Btw dobrá je ta s těma stuhama Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 Jen si to užívej, je to fajne. Zpívá tam ale Míra Sofia, páč je to asi o Mírovi a Sofii, myslím . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 Martare zijes po takej divokej party?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 Se ještě vzpamatovávám Jedna tmavovlasá tmavooká spolužačka s rytmem v krvi to ve finále docela rozbalila, zmocnila se ovladače a za pomoci YT rozjela multikulti taneční šou. Zatim je to prča, ale tak za šest, osm let to bude divoký Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 no mame sa na co tesit (mam doma v rovnakom veku):))) drzme si palce a kolty nosme proklate nizko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 Za 6-8 let si dáš preventivně brom a bude to OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 Před hodinou, martar napsal: Se ještě vzpamatovávám Jedna tmavovlasá tmavooká spolužačka s rytmem v krvi to ve finále docela rozbalila, zmocnila se ovladače a za pomoci YT rozjela multikulti taneční šou. Zatim je to prča, ale tak za šest, osm let to bude divoký Hezky to zhodnotil můj kamarád, cituji: "Máš syna, hlídáš jen jednoho čů.áka. Máš-li dceru, hlídáš je všechny". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Tak jsem šel seřídit věžní hodiny. Šly napřed o 10 min. Nechtěl jsem tak dlouho čekat, že si to usnadním. Místo toho jsem kompletně rozesral obbíjení, jak hodiny, tak čtvrtky. Spustil jsem to všechno naráz. Takže jsem to dával dohromady půl hodiny. Dole mše, varhany a já nahoře mlátím zvonama. Obě závaží padlá dole, natahování už vypadávala tepelná ochrana, že jsem se na to nevysral. Teď sedím na zahradě, poslouchám zvony a jak mi odlehlo, kdy se v poledne ozvaly 4 čtvrtky a 12 hodin. Příště tam půjdu pěšky, vezmu si placatku rumu a holt počkám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 A kde jsi udělal takový šrumec? (Město či ves). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 (edited) Na vsi. Pak jsem už jsem vyháknul lana ke zvonům a blnul jen se strojem, ale jak se mi to spustilo po rukama, roztočily se oba větrníky, tak jsem prvně nevěděl, co mám chytat, jestli závaží, kola nebo držet lana ke zvonům. Pan hodinář, co mi to předal a generálkoval stroj, leží už půl roku na hřbitově, inu nějak ty zkušenosti nabrat musím. Ale on mi to říkal, že se s tímto dá hejbat jen dopředu. Tak teď už vím, jak to myslel. Jsem si myslel, že 5 minut dozadu bude v pohodě. Edited November 21, 2021 by Wanderer Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 To je pěknej příběh Vidíš, vidíš... práce kvapná... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 @Wanderer Tak hlavně žes z toho neohluchnul, i podobnýma chybama se člověk učí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffik Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Super story, dík! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvoloda Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Úplně slyším jak se v rachotu zvonů nad vsí nesou procíteně vyslovená slangová označení genitálií Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 ... při probíhající mši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Pan hodinář se musel v hrobě točit jak větrák Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 ... při probíhající mši...Kurwa píča, pánbůh vás všechny miluje, bim bam bom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Když jsem lezl na věž, akorát jsem zaslech "Vemte a jezte z toho všichni, toto je moje tělo..." tak si říkám, no to jsem si vybral čas... ale je to na chvilku, za chvíli jsem dole, už jsem to odkládal dost dlouho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts