markwagner Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 Koupim hodinkeee.. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/loupez-praha-zlatnictvi-hodinky-siroka-ulice-zlodeji.A220115_185220_domaci_ihavOdesláno z mého SM-G781B pomocí TapatalkTak zase jsem druhej..pritom stacilo precist posledni prispevekOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaSFI Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 Včera jsem při nákupu viděl muže v reflexní vestě. Na tom by nebylo nic divného, to nosí kdekdo, uklízeči, dodávkáři. Ale on měl na zádech nakreslenou židovskou hvězdu a nápis "NEJSEM OČKOVANÝ". Říkal jsem si, jestli mu má smysl vysvětlovat, že ten obrazec má špatně, že správně tam má mít kosočtverec, jenže on se otočil a já zjistil že ho znám a že by to bylo marný. Ještě nedávno to byl nadšený příznivce jedné politické strany, ano té která nedávno zmizela tam kde měla být už dávno, v místech jež slušný člověk nahlas nevyslovuje. Svými nadšenými výlevy oblažoval tisk a asi i internet, pokud teda tahle imperialistická zvrácenost nebyla pro něj příliš zápaďácká. Hledat to nebudu, nemuselo by se mi udělat dobře. A tenhle člověk, ihned poté co se Strana odebrala, okamžitě použil to nejslepší nadání těchto lidí a přeskočil na protijedoucí vlak. Stal se stejně nadšeným obdivovatelem strany z přesně opačné části politického spektra. Myslím že netřeba jmenovat. A jak již vyplynulo, je samozřejmě zapáleným bojovníkem proti nesvobodě roušek a očkování, asi ho Strana s mnohaletou zkušeností v oblasti svobod a práv dobře proškolila. Zkrátka, blbce netřeba hledat, vybarví se sám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-Biker Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 Kluci, nevím, jestli úplně ze života... Jak to vidíte s Ukrajinou a Ruskem, dojde ke konfliktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 (edited) před 10 minutami, Peta-Biker napsal: Kluci, nevím, jestli úplně ze života... Jak to vidíte s Ukrajinou a Ruskem, dojde ke konfliktu? Mě by spíš zajímalo, co bude po konfliktu, pokud bude? Edited January 22, 2022 by horal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 No jestli konflikt bude se vsema ohlasenejma zucastnenejma plus jejich podporovatelema, tak si myslim ze to bude The End. Sbohem a satecek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted January 24, 2022 Report Share Posted January 24, 2022 Tři hodiny bojujem s mladým, aby si konečně udělal úkoly. Pak se na něj kouknu a dostal jsem záchvat smíchu… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 Pustil jsem si Vlastu Redla, dal si panáka a začal dělat nějakou bezmyšlenkovitě tupou činnost. Úklid takové komory se všemi užitečnými věcmi, jak by řeklo prasátko z medvídka Pú. Najednou můj pohled padl na holínky. Jsou pěkné, občas je vezmu na houby, ale jinam už moc ne.A najednou jsem se zamyslel, kolikrát můj syn, kluk z města, potřeboval v životě holínky. Snad naposledy ve školce. Já jsem vyrostl tak trochu u vidlí, takže jsem holinky nosil, ale on je nejspíš nebude nikdy k ničemu potřebovat. Tak mě to tak trochu přišlo líto, i když to je blbost. Možná to je generační, protože táta nosil filcáky. Ty já měl jen párkrát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 Romane, ja ti tak rozumim... Normalne mi u Tveho prispevku pred ocima probehla doba meho noseni filcaku a vataku . Byl jsem frajer jaxvina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foundryman Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 Za nás byly velice v módě důchodky Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaSFI Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 a čepice zmijovka, říkali jsme jí klobouk z hadí kůže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 (edited) Ale tak to byl kroj. Tricko AC/DC, pruhovany uzky kalhoty, duchodky, džíska, vaťák, žebradlo. Zmijovku jsrem nenosil, protoze metalista nenosí čepici. Důchodky byly super, když venku byly ty zimní sracky. Nic se nepromáchalo tak dobře. Já spíš zasmutnil nad tím, že mladej vyrostl ve městě, já byl vidlák (dnešní mluvou regionálně retardovaný) z malého města ale s hospodářstvím a žeto taky mělo něco do sebe a já neměl moc šancí mu ty vidlácký věci ukázat. A já je zpetně měl docela rád. Samozřejmě jako mladej jsem je nesnášel. Na moji obranu je nutno podoktnout, že tatík byl megaloman a v chlívě pěstoval všechno vod myší po bejka Edited January 30, 2022 by Roman I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 Přesně jak to říkáš Romane, kdo měl vaťák byl pán Žebradlo nosím sem tam stále z nostalgie,ano je to taška na polní plynovou masku. ( Pro neznalé). A boty to byla kapitola sama pro sebe, někdy jsem si musel udělat " onuci" abych vůbec mohl ven,páč sehnat padnoucí boty byl oříšek ( pořádný kokosák) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berbatow Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 Romane, ja ti tak rozumim... Normalne mi u Tveho prispevku pred ocima probehla doba meho noseni filcaku a vataku . Byl jsem frajer jaxvina!Marťas, já chci vidět fotodokumentaci. Tebe ve vaťáku a filcákách, bych se potento smíchy.Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted January 30, 2022 Report Share Posted January 30, 2022 @Berbatow A na zadech na vataku stribrenkou logo "NIKE" a vysityho smoulu. Peklo, Josef, peklo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irwinek Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 před 11 hodinami, bohus76 napsal: Přesně jak to říkáš Romane, kdo měl vaťák byl pán Žebradlo nosím sem tam stále z nostalgie,ano je to taška na polní plynovou masku. ( Pro neznalé). A boty to byla kapitola sama pro sebe, někdy jsem si musel udělat " onuci" abych vůbec mohl ven,páč sehnat padnoucí boty byl oříšek ( pořádný kokosák) No jsem sice " měšťák", konkrétně " pražskej pepík ", ale žebradlo jsem nosil taky, a dokonce mám jedno ještě teď, nosím si v něm vysílačku, baterky a nějaký drobnosti, když si jde zablbnout s RC Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 před 12 hodinami, Murphy97 napsal: @Berbatow A na zadech na vataku stribrenkou logo "NIKE" a vysityho smoulu. Peklo, Josef, peklo! My tam měli stříbřenkou logo Saxon, bez šmouly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Pokud nekdo touzite svym ratolestem priblizit opruz vidlackych praci, prijedte. Kdybyste rekli driv, minulej týdeň jsme meli zabijacku. Vecir muzem zajit na pivo, pripadne do sklepa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvoloda Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Kde to je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmx Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Tohle je procházka na čerstvým vzduchu Pravá vidlácká práce je třeba kydat prasatům. Tatík se jednou rozhod, že si založí kolchoz. Upravila se stodola a přivez dvě selátka že jako domací masíčko, jaterničky a klobásky. Obě byly svině, tak je pojmenoval po tchýních aby si prej ulevil. No, a na zabijačku se o to víc těšil, přitom babičky byly tak hodný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 To je ve vinohradě, deláme zimní řez. Ta vopruz prace, kterou jsme jako deti nesnasely, je vynaseni revi. Hezky růčo na kraj a pak spálit. Jinak je to jizni Morava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts