long Posted February 1 Report Share Posted February 1 @KFL Soucítím s Tebou a nedivím se. Na šlaufku do kadiďůlku jsem byl před třemi lety taky s oblbovákem a to pouze jednou a nelíbilo se mi to, ale jako onko pacient jsem na to vyšetření raka tlustého střeva jít už musel. Výsledek z medicinského pohledu OK a já měl co vyprávět kamarádům. Lehněte si na bok a uvolněte se, no tak povolte, povolte ..................... A to byla ta kamera slabá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traveller Posted February 1 Report Share Posted February 1 Do tohoto vlákna už nevlezu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted February 1 Report Share Posted February 1 Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 1 Report Share Posted February 1 @KFL respekt. Já mám doteď panickou hrůzu z píchání uší. Jako malé dítě asi 13x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan7 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Před hodinou, safi napsal: @KFL respekt. Já mám doteď panickou hrůzu z píchání uší. Jako malé dítě asi 13x Nestraš,zrovna sedím u ušního a taky si pamatuji píchání uší. Abych taky ještě nefrnknul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 39 minutami, Jan7 napsal: Nestraš,zrovna sedím u ušního a taky si pamatuji píchání uší. Abych taky ještě nefrnknul. Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan7 Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 31 minutami, safi napsal: Sorry Nic se neděje,dostal jsem jen antibiotické kapky. Uff Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 3 hodinami, KFL napsal: Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek . Dobře si udělal a pobavilo, já už jsem z čekáren také několikrát zdrhnul, někdy hlasový projev z ordinace a někdy drsné poznámky lidí v čekárně, jaký je doktor ras apod., mě po chvíli rozhodování donutilo se odporoučet. Teda nebylo to nikdy nic akutního. Tohle se asi v reálu nezažije, ale byla by to pr.el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamaster Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 4 hodinami, KFL napsal: Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek . Chapu, storka je to dobra i dobre napsana! Ale vzdycky jsem si myslel, ze lide utikajici z cekaren ordinaci jsou jen klise z TV inscenaci :)) Kazdopadne vzkaz vsem: chodte, da se to prezit a pokud vysledky dopadnou dobre, je to psychicka vzpruha k nezaplaceni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted February 1 Report Share Posted February 1 Ja u chirurga 2x omdlel, ale nikdy jsem neřval. Zato u zubaře .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted February 1 Report Share Posted February 1 před 27 minutami, zceyee napsal: Ja u chirurga 2x omdlel, ale nikdy jsem neřval. Zato u zubaře .. Chce to 2x Neurol 0,5 + statny doprovod a je 100 procentni jistota, ze z cekarny neuteces. A ze zubarskeho kresla take ne:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted February 1 Report Share Posted February 1 @KFL- pobavil. Já jsem měl před 2 měsíci termín na šlauch horem i dolem, během jednoho sezení. Docela jsem z toho měl vítr. Tak jsem si připravil pár fórů, jak to budu okecávat, až se jim tam rozbrečím…no přijdu a sestra po mém převlečení do mundůru s dírou na prdeli povídá: “my si vás na hodinku uspíme”. Po probuzení jsem vůbec netušil, že jsem něco někde měl….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted February 1 Report Share Posted February 1 Za me teda kolonoskopie a gastroskopie (priplatkova tenka hadicka nosem) uplne v pohode, zubar je o dost horsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted February 2 Report Share Posted February 2 [mention=6759]KFL[/mention]- pobavil. Já jsem měl před 2 měsíci termín na šlauch horem i dolem, během jednoho sezení. Docela jsem z toho měl vítr. Tak jsem si připravil pár fórů, jak to budu okecávat, až se jim tam rozbrečím…no přijdu a sestra po mém převlečení do mundůru s dírou na prdeli povídá: “my si vás na hodinku uspíme”. Po probuzení jsem vůbec netušil, že jsem něco někde měl…..Jj, me dokonce sestra ulozila a hladila po vlasech. Pripadal jsem si jak ve skolce . Nekde holt umi a je to v pohode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2 Report Share Posted February 2 Mně kolonoskopii dělal kamarád. Je blbý takhle napsar, že byl šikovnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted February 2 Report Share Posted February 2 před 2 hodinami, Roman I. napsal: Mně kolonoskopii dělal kamarád. Je blbý takhle napsar, že byl šikovnej. ale my to preci o Zmizikovi vime, nic prekvapujiciho, Romane Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted February 2 Report Share Posted February 2 Někdo tu výše psal, že "nedělejte z toho lékařský koutek", ale když už jsem sem dal to video - chtěl jsem napsat, že když už jdu na nějaké takové nepříjemné vyšetření, snažím se myslet na podobné vtipné situace, ale moc to nepomáhá . Absolvoval jsem různá nepříjemná vyšetření i ta do "všech otvorů" a řeknu vám, že nejhorší byla cystoskopie močáku. Šel jsem na to absolutně teoreticky neznalý. Výkon samotný v pohodě, ale co následovalo potom .... Trpěl jsem jak zvíře snad měsíc. Jeden pán v diskuzi k tomu na netu napsal, že bolest je taková, jako když se snažíte vymočit žiletku a je to tak. Musel jsem asi den poté jet v noci ve dvě hodiny na pohotovost, pak antibiotika a pořád bolest. Někde píšou, že to normálně odezní do 48 hodin, jo tak u mě ani omylem, jen při vzpomínce na to a je to už tak 5 let, se oklepu a říkám: NIKDY VÍCE!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McMarty Posted February 2 Report Share Posted February 2 Mně se tedy dost nelíbila bronchoskopie. Ten pocit, že se udusím, kvůli hadičce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted February 2 Report Share Posted February 2 4 hours ago, milomac said: Nejhorší byla cystoskopie močáku. Jo vidiš, tu jsem absolvoval v asi 7-8 letech jako malej. A taky si pamatuju ty následný dny velmi živě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted February 2 Report Share Posted February 2 Stari dedci se bavi o nemocech. Este byste mohli zacit probirat akce v Kauflandu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts