Jump to content

ze Života .....

Guest YPO

Recommended Posts

@KFL Soucítím s Tebou a nedivím se. Na šlaufku do kadiďůlku jsem byl  před třemi lety taky s oblbovákem  a to pouze jednou a nelíbilo se mi to, ale jako onko pacient jsem na to vyšetření raka tlustého střeva jít už musel.

Výsledek z medicinského pohledu OK a já měl co vyprávět kamarádům. Lehněte si na bok a uvolněte se, no tak povolte, povolte  ..................... 😞 A to byla ta kamera slabá 

před 3 hodinami, KFL napsal:

Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek emoji3.png.

Dobře si udělal a pobavilo, já už jsem z čekáren také několikrát zdrhnul, někdy hlasový projev z ordinace a někdy drsné poznámky lidí v čekárně, jaký je doktor ras apod., mě po chvíli rozhodování donutilo se odporoučet. Teda nebylo to nikdy nic akutního.

Tohle se asi v reálu nezažije, ale byla by to pr.el :D

před 4 hodinami, KFL napsal:

Sorry, kuci, chtel jsem pobavit historkou a ne z toho udelat lekarskej koutek emoji3.png.

Chapu, storka je to dobra i dobre napsana! Ale vzdycky jsem si myslel, ze lide utikajici z cekaren ordinaci jsou jen klise  z TV inscenaci :)) 
Kazdopadne vzkaz vsem: chodte, da se to prezit a pokud vysledky dopadnou dobre, je to psychicka vzpruha k nezaplaceni! 

před 27 minutami, zceyee napsal:

Ja u chirurga 2x omdlel, ale nikdy jsem neřval. Zato u zubaře ..

Chce to 2x Neurol 0,5 + statny doprovod a je 100 procentni jistota, ze z cekarny neuteces. A ze zubarskeho kresla take ne:-)

@KFL- pobavil. Já jsem měl před 2 měsíci termín na šlauch horem i dolem, během jednoho sezení. Docela jsem z toho měl vítr. Tak jsem si připravil pár fórů, jak to budu okecávat, až se jim tam rozbrečím…no přijdu a sestra po mém převlečení do mundůru s dírou na prdeli povídá: “my si vás na hodinku uspíme”. Po probuzení jsem vůbec netušil, že jsem něco někde měl…..

[mention=6759]KFL[/mention]- pobavil. Já jsem měl před 2 měsíci termín na šlauch horem i dolem, během jednoho sezení. Docela jsem z toho měl vítr. Tak jsem si připravil pár fórů, jak to budu okecávat, až se jim tam rozbrečím…no přijdu a sestra po mém převlečení do mundůru s dírou na prdeli povídá: “my si vás na hodinku uspíme”. Po probuzení jsem vůbec netušil, že jsem něco někde měl…..

Jj, me dokonce sestra ulozila a hladila po vlasech. Pripadal jsem si jak ve skolce .

Nekde holt umi a je to v pohode.

Někdo tu výše psal, že "nedělejte z toho lékařský koutek", ale když už jsem sem dal to video - chtěl jsem napsat, že když už jdu na nějaké takové nepříjemné vyšetření, snažím se myslet na podobné vtipné situace, ale moc to nepomáhá :D.

Absolvoval jsem různá nepříjemná vyšetření i ta do "všech otvorů" a řeknu vám, že nejhorší byla cystoskopie močáku.
Šel jsem na to absolutně teoreticky neznalý. Výkon samotný v pohodě, ale co následovalo potom .... Trpěl jsem jak zvíře snad měsíc. Jeden pán v diskuzi k tomu na netu napsal, že bolest je taková, jako když se snažíte vymočit žiletku a je to tak. Musel jsem asi den poté jet v noci ve dvě hodiny na pohotovost, pak antibiotika a pořád bolest.
Někde píšou, že to normálně odezní do 48 hodin, jo tak u mě ani omylem, jen při vzpomínce na to a je to už tak 5 let, se oklepu a říkám: NIKDY VÍCE!!!!