Přejít na obsah

Dubaj


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • Po roku...

Ahoj, jak moc velká blbost je dovolená v Dubai s dětmi ve věku 1,5 a 3,5 roku? Chceme si v zimě užít trochu tepla a nějaké to koupání (hlavně pro děti), podívat se na Burj Khalifa, projít si staré město, podívat se na podmořské zoo a zbytek se placatit s dětmi u moře (hotel u moře).  Je pro ubytování a pláž vhodná nějaká jiná lokalita než Jumeirah a Palm Jumeirah? Nějaký tip na hotel s vlastní pláží? Nemusí to být mega monstrum typu Atlantis a Rixos. Díky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mrkni na One and Only Royal Mirage, pripadne Four Seasons, pomer cena vykon je supr i Five Palm, ale tam je ta plaz takova slabsi rekl bych. Ted je u more jeden z novejsich a za dobry prachy taky W, ale ten je takovej moderni, to nevim, jak ti bude vyhovovat. Jumeirah al Naseem a Jumeirah Madinat klidne jo, Jumeirah Beach bych nebral, tam se ted primovedle stavi novej poloostrov a zabrali kus plaze..

 

jeste bych zvazil, jestli se neubytovat v Sharjah a do Dubaje si udelat dva jednodenni vylety. Nebo dalsi moznost, Saadiyat Island v Abu Dhabi, muzes zajit aji do mesity, pripadne do palace, v Dubaji ses za hodinu a pul taxikem, a hotely sou dost levnejsi. Ja muzu doporucit Jumeirah Saadiyat, St. Regis Saadiyat nebo top Emirates Palace. Zalezi na budgetu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v Sharjah jsem nejakou dobu zil a moc jsem z toho nadsenej nebyl. Ale je to uz nakejch 10let, takze se tam toho dost zmenilo.

Jinak s dcerou (4roky) jsem byl v D minuly rok a hrozne se tesil na vsechny aqua parky, ale na miste zjistil, ze z toho dost vitr a musime se vratit, az bude trochu vetsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Ahoj synci,

nějaký tip na hotel v Dubaji ? Chci s robkou a děckama (no v emirátech jsou už vlastně holky dospělé) vyhřát kosti a omrknout Expo. 

Ideál:

  • u moře
  • asi ne Marina, tam se mi moc nelíbilo i když uznávám, že na Expo je to kousek
  • lihový hotel (podmínka ;o)
  • ne children friendly hotel

Dubaj volím asi jen kvůli Expu, dá se tam myslím v pohodě dojet tou jejich šalinou, nebo taxikem. Jestli někdo znáte něco skvělého v Abú Dhabí, nebo Ras Al Khaimahu, tak bych možná šel i do toho...

Díky moc za postřehy ;o)

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...