Přejít na obsah

Mé první hodinky


Doporučené příspěvky

Sarb065 nejsou vůbec špatný hodinky.

Jestli si ti líbí, klidně do nich jdi.

Jen nevím, jestli bych je nosil k tričku a kraťasům.

Mrkni všeobecně na řady Sarb a Sarx tam určitě vybereš. ;)

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Myslím že se v tom hrozně motáš. Chvíli tu píšeš o chronech, pak open heart, pak zas něco jednoduchého až oblekového a o pohonu taky zjevně nemáš jasno. Ale tohle je normální pokud vybíráš hodinky úplně poprvé. Poradil bych ti hlavně to neuspěchat a nejdřív si to opravdu ujasnit. Zvlášť proto, že si myslím, že 12t. je pro studenta celkem slušný rozpočet a byla by škoda ty prachy vyhodit za něco, co se ti za chvíli přestane líbit. Většina nováčků chce nejdřív chrona nebo něco, co má hodně komplikací, zlacení pouzdra a já nevím co ještě, ale právě takové hodinky se rychle okoukají.Takže si dej na čas, vybírej  a nech o uzrát (sám jsem první hodinky vybíral přes půl roku), abys měl jistotu, že ty, které si koupíš, budou ty pravé.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, chápu...taky jsem se rozhodl nějak to oddálit, teď právě taky velkou část mého volného času projíždím fórum, brouzdám na netu a objevuju zajímavější a zajímavější hodinky. Momentálně jsem se pustil těch zlacených a open heart jelikož jsem slyšel, že jsou spíše lepší jako 3. nebo 4. hodinky. Taky jsem pochopil, že je spíše upřednostňován mechanický pohon, protože je brán jako hodinářská práce. Právě mi byly nabídnuty hodinky Certina DS powermatic 80 v stříbrném pouzdře s růžově zlatými indexy za 12k se zárukou do roku 2017, co si zase myslíte o nich ? Ještě bych se chtěl omluvit, že od vás chci pořád slyšet názor na další a další hodinky, ale prostě jen získáván informace :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, open heart a podobny zalezitosti nejsou zrovna univerzalni a urcite bych nedoporucoval jako jedinne hodinky. Co se pohonu tyce, tak je pravda, ze tady na foru jsou uprednostnovany mechaniky, ale je to dany tim, ze tohle je celkem specificka komunita, a zalezi jak by te hodinky jakozto konicek chytly. Pak by ses k mechanikam nejspis dopracoval i sam, protoze mechaniky jsou do jiste miry neco vyjimecnyho, co nema na ruce kazdej a co ma v sobe kus duse a rucni prace. To samozrejme neznamena, ze na quartzovym pohonu je neco spatnyho. Naopak pokud bys byl rozhodnut pro chrona, tak v tomhle rozpoctu se asi quartzu stejne nevyhnes a navic ti to obecne znacne rozsiruje nabidku toho, co je dostupny. A ty certiny se mi libi, ale myslim si ze jsou preci jen hlavne k formalnejsimu obleceni a podle toho, jak ses popsal, tak to to prave pro tebe nebude. Jinak na informovani se neni myslim nic spatnyho, ale ujasnit si, co vlastne chces, musis hlavne ty sam.

Jen tak namatkou jeste pridavam, co se mi treba libi od seika z rady sndf.. Myslim ze je to docela povedena kombinace mezi sportovnim a lehce elegantnim vzhledem.

 

51LGQYBXRoL._AC_UL320_SR206,320_.jpg       976027_a_320.jpg11e39fdcb8a62420345b76f1f206ae70.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z hodinek, které se mi líbí jsem vydedukoval, že jsem nějak zaujatý na lesklé ciferníky. Momentálně mě zaujaly hodinky s mechanickými pohony s power reserve ukazatelem, přijde mi prostě super vědět jak dlouho hodinky pojedou v klidovém stavu objevil jsem právě dva hezké kousky, co na ně říkáte a který je podle vás vhodnější ? OrientStar WZ0471EL nebo WZ0051DE.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ježiši, pardon...má to být WZ0371EL a ty by si upřednostňoval co ? Ty druhé se mi líbí víc, protože mají pěknou formu kalendáře, ty druhé jsou takové elegantnější, ale jak jsem pochopil, jednoduché jdou spíš k formalnějšímu oblečení.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem khoe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych si především vybral jinou barvu, tahle moc univerzální není. Jenže já jsem už postarší člověk a tvoje hodinky nosit nebudu. Vybrat si musíš ty.

 

Ed: A já vlastně vůbec netuším co se teď nosí a co mladí lidé potřebují a chtějí. Moje názory jsou tedy zcela k ničemu.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...